tiistai 1. lokakuuta 2013

Day 2

Terve! Kakkospäivä paketissa ja meidän joukkueesta kaikki vielä mukana. Aamulla herättiin aikas aikasin ku nähtiin lähtöajat vasta aamulla. Meidän lisäks näillä perillä ei ollu hereillä muita kun pari sisiliskoa jotka kurkki vessan ikkunasta. Sit paddockille ja taas leiri kasaan. Pahkis käväs medical centerin kautta näyttämässä eilisiä sotavammoja eli turvonnutta kättä. Sieltä poistettiin jonkun kasvin piikki. Ja eikun kaikki radalle työskentelyalueen kautta, tänä aamuna siellä oli jo vähän hommaakin mitä ei ollut eilisillan huollossa kerennyt tehdä. Jaska ainakin vaihtoi öljyt vielä aamulla.

Kaikki kuskit pääsivät liikkeelle ja vaikuttivat vetreiltä, virkeiltä ja hyväntuulisilta. Siinä aika pian sitten ilmaantui vähän ohjelmaa, kun metsästettiin Jussin ja Alfonsin kanssa Jukalle varaosia kotarin teltasta. Jukalta oli pudonnut eturattaan lukitussokka, että hyvä tuuri kun ratas pysy paikallaan. Sitä sitten kiireellä kiikutettiin seuraavaan huoltoon. Sieltä pitämään omaa huoltoa, mihin ei tietenkään enää autolla päästy vaan piti kantaa kaikki kamat parkkikselta huoltoalueelle. Kuumakin oli, tänään palo nenä t-paidan kuvan lisäks. Osa rusketuksesta kyllä tuntuu katoavan suihkussa :)

Tänään oli Tommi lentänyt keulan kautta ympäri louhikkoisessa, isossa alamäessä ja "parkkeerannut" pyöränsä ison kiven päälle. Pieniä kolhuja siitä synty, kantapää jäi väliin ja kipeyty ja käsivarret tuntu olevan ruhjeilla. Jaska oli perinteisesti pöllähtänyt parilla ek:lla turvalleen, mikä ei tuloksissa varmaan taida tarkottaa hyvää... Pyörä vaikutti muuten suht. ehjältä, paitsi rekisterikilpeä oli jäljellä enää yks kolmasosa. Jaska ei ollut saanut kun nenänpäänsä verille. Jukkakin pääsi kipeästä kädestä huolimatta maaliin ja oli ajanutkin hyvin. Jotain ketsuppia silläkin oli otsassa, olikohan sekin päänsä johonkin lyönyt. Pienillä ruhjeilla meidän joukkue on onneksi selvinnyt ja ihan hyvillä fiiliksillä eteenpäin. Siirtymät on kuulema hienoja ja pätkät pölyää ihan pirusti. Eipä paljon eteensä nää.

Kisassa muutenkin päivä oli toimintarikas. Honkasen Paavo kaatu, loukkas kätensä ja joutui keskeyttämään. Kujanpään Antilla oli pieniä tilanteita liikenteessä, onneks ei käynyt pöllömmin. Joillain muillakin suomalaisilla oli pieniä ongelmia, mutta niistä selvittiin. Teikari tais olla päivän nopein suomalainen. Kisassa oli muutenkin mielenkiintosia tilanteita, kun vitospätkä pantiin poikki onnettomuuden takia ja tämä meidänkin joukkue jäi siis jonoon kököttämään. Kaikki kuskit tuli siis jarru-at:lle reilusti myöhässä alkuperäisestä ajasta. Ja saatiin siinä sitten puuhakas tuokio aikaseks kun kaikki kolme kuskia oli yhtäaikaa iltahuollossa.

Huomenna kolmas päivä, homma menee rankemmaksi? Tai sitten meidän joukkue vaan naatiskelee :)

Ansku

Ps. On tää ihmeellinen saari. Päivällä nähtiin norsu ja kameleita (tais kyllä olla sirkus) ja illalla meitä vastaan juoksi kaks pientä villisikaa. Samalla tais selvitä sekin arvotus, kuka oli tonkinut meidän roskasäkkiä viime yönä pihalla.

Kujanpään Antti junnuklubijoukkueesta

Salosen Jani samasta joukkueesta

Ja vielä maalissa Oleniuksen Henry samasta joukkueesta

Tommi ja Jussi aamun working arealla

Suomalaisia kannustajia reitillä :)

Blogistin fiilikset illalla, jakoavainkin on unohtunut käteen :)

2 kommenttia:

  1. Woou, vähänkö oot ruskettunu ! "pikkuruhjeita".. kuulostaa siltä että jokaselta ois muutama raaja poistettu :D t. ronjaaaa

    VastaaPoista