keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Day 3

Ciao! Taas yks kuuma päivä Sardiniassa takana. Tänään edellisten päivien reitti ajettiin toisinpäin paitsi yks pätkä putos pois ja yks tuli tilalle. Jaska ja Tommi osoittivat todellista joukkuehenkeä ja ajoivat edellisenä päivänä niin samaa vauhtia että lähtivät tänään parina. Jukka lähti jo edeltä, karkasi kyllä lähtökorokkeelta jo ennen aikojaan ja sai minuutin etu aikaa. Sen siitä saa kun on liian innoissaan eikä malta odottaa.

Jo ennen ykköspätkää, sata metriä päivän lähdöstä, Jaskalta hajos tulppa. Onneksi repussa oli varatulppa ja matka jatkui pienen remontin jälkeen. Sen verran aikaa meni vaihtamisessa, että tuli Jaskalle pari at-minuuttia. Siitä sitten sarvet päässä eteenpäin ja niin se päivä rupes kulkemaankin ihan mukavasti. Pätkät meni kuulema ihan hyvin yhtä noloa "pyörän karkaamista" lukuunottamatta. Innokas kuski tais lipsutella vähän liikaa kytkintä ja putos sitten ite kyydistä :) Pyörä hyökkäs kuski ei :) Tommikin tais selvitä pientä kupsahdusta lukuunottamatta kaatuilematta tän päivän. Toiseks viimesellä siirtymällä tuli kyllä Tommillekkin harmilliset kolme minuuttia at:ta... Johtukohan siitä, että jäi pojat vähän ristipissalle ja juoruumaan siirtymällä. Jukka taas joutu ajelemaan lähinnä pelkällä kolmosvaihteella osan päivää, kun vaihdepoljin irtos ja aikasakkoahan siitäkin hiukkasen seuras. Kaikki pääsi kumminkin hyvin päivän maaliin ja oli kaikenkaikkiaan hyvä päivä. Iltahuollossa vielä vireenä vaihtelivat renkaita, Jaska jopa etu- ja takarenkaan.

Suomen junnuklubijoukkueelle ei tänään oikeen päivä paistanut. Salosen Janilta hajos kannen tiiviste ikävästi keskellä ei mitään ja siellä Jani sitten viettikin päivän yksin keskellä ei todellakaan mitään. Tuli kumminkin noukituksi talteen ja kannen tiivistekin oli siellä metsässä jo vaihtunut. Oleniuksen Henkka joutui myös keskeyttämään, kun kone leikkasi kiinni. Henkka sai kumminkin pyörän päivän aikana kuntoon ja jatkaa huomenna. Kujanpään Antti porskuttaa hyvin eteenpäin, vaikkakin myöhäminuutteja valitettavasti tuli aamuhuollossa remontin takia. Liuta muita suomalaisia jatkaa vielä hienosti mukana kisassa. Pitkiä ja rankkoja on päivät. Perinteisiä lomatekemisiä ei paljon kerkeä tekemään, mutta hei kivaa on tääkin! Aurinko paistaa, pölypilvet leijailee, bensa ja pakokaasu tuoksuu ja hikikin kyllä vähän :)

Huomenna reitti vaihtuu ja odotamme mielenkiinnolla mitä siitä seuraa. Uusi päivä ja uudet kujeet.

Ansku

 

Jukka aamuhuollossa

Kim Teikari iltahuollossa

Matias Savo

Mika Tamminen

Paavo Honkanen

Kuskit päivän jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti