torstai 3. lokakuuta 2013

Day 4

Heips! Tänään oli uusi reitti uusine pätkineen. Aikataulu oli tosi kireä ja at-minuutteja tuli monille. Kaikki kuskit pääsi aamulla mutkitta matkaan. Siinä working arean aidalta seurailtiin aamuhuoltoa niin johan se joku kerkes jo kyselemään että onko poikaystävä ajamassa ja kun vastasin että ei kun isä, niin taas löyty innokkaita seuralaisia :) täällä näkyy saavan ihailijoita ison kasan ihan vaan blondilla tukalla. No, ei se mitään, nautitaan huomionosotuksista, vihellyksistä ja valokuvauksesta nyt täällä kun kotosuomessa meitä blondeja taitaa olla aika monta rivissä :)

Tänään siis huolloillakin uudet paikat ja ihan kaikki ei menny suunnitelmien mukaan, mm. yhdessä huollossa koko tie oli suljettu ja sinne pääsy mahdotonta. Onneksi ystävälliset eestiläiset auttoivat ja kuskien matka jatkui. Yksi siirtymäväli erityisesti oli tosi hankala ja tiukka. Jaska yllätti meidät kaikki ja tuli sen välin ja koko päivän maaliin ilman at:ta. Ton haastavan siirtymän jälkeen huoltoaikaa Jaskalle jäi vaan vähän reilu minuutti, mutta ei sitä vissiin muillekkaan ollut ruhtinaallisemmin jäänyt. Huoltopaikka oli vähän hankalasti saavutettavissa, mutta Mara taitteli hienosti sprintterin parkkiin ja kamat saatiin kannettua huoltoon. Ja kiitoksia myös kyseisessä huollossa olleille Jennille, Artolle ja Timolle (toivottavasti nimi meni oikein) huoltokamojen kantoavusta ja tämän päivän ajokuvat ovat myös Jennin ottamia. Jukalle ja Tommille tuli valitettavasti vähän myöhästymisminuutteja.

Meidän kuskit tuli kaikki ehjänä ja pyörätkin ehjinä maaliin ja iltahuollotkin sujui mallikkaasti, kaikki ehdittiin tekemään mitä piti. Ja by the way: Kiitos taas Jenni! Kuskit tykkäs tänään reitistä ja pätkistä ja olivat kaikki tyytyväisiä maalissa. Vielä yks rankka, tiukka päivä puristettavana ja sit enään loppucrossit. Toivotaan että kaikki pääsee kisan loppuun asti, mutta kyllähän nyttekin jo voiton puolella ollaan. Huomista ootetaan taas innolla, niin kuskit kun huoltokin. Junnutrophyssa kaikki sujui ilmeisesti hyvin. Kerhojoukkueetkin selvitti hienosti tän päivän muutamilla at-minuuteilla ja osalle ei tainnu ees tulla.

Ja sitten vielä päivän kommelluksia... Aamulla siinä perinteisessä lähtöhässäkässä majapaikan ovi pamahti kiinni. Toiset avaimet jäi oveen sisäpuolelle lukkoon, kun täkäläisittäin ovea ei tietenkään voi lukita ilman avaimia. No, toiset avaimet oli mukana, mutta eihän ne sopinutkaan lukkoon kun toisella puolella oli avaimet paikallaan! Puhelu Suomeen ja pikapyyntö, että selvittäkää asia päivän aikana että päästään illalla majapaikkaan. Sieltä viestiä saatiinkin, että lukkoseppä on käynyt ja sama avain käy edelleen, joten homma bueno. Mutta eihän se nyt siihen jäänyt meidän perheen ollessa kyseessä! Kuten kaikki tietää niin meille aina sattuu ja tapahtuu. Illalla puolkuolleena retuutettiin kaikki tavarat huvilan oven taakse ja kas, avain ei sopinut oveen. Lukkoseppä oli käynyt, vaihtanut lukon, mutta ei ollutkaan jättänyt uutta avainta. Ihan mahtavaa! Kukaan ei vastannut puhelimeen eikä viesteihin, ulkona tuli jo pimeetä. Sit eikun harjoteltiin murtovarkaan taitoja! Vessan ikkuna oli jäänyt auki, mutta siinä oli kalterit edessä. Yritettiin vääntää jokaista ovea auki ja rikkoa jopa ikkunaa, mut ei siihen meidän näppäryys riittänyt. Lopulta saatiin väännettyä vessan ikkunan rautakalterit rikki rengaspukin varrella :) kaipa se kävikin kisakuskin iltajumpasta. Ja tänään just ajateltiin että ollaan sitte aikasin mökillä! Mutta ei, aina jotain. Nyt pesulle ja nukkumaan!

Ansku

 

 

 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti