sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kotimatka alkaa

Terve! Nyt on päättäjäiset juhlittu, palkinnot jaettu ja varikkokin purettu. Päättäjäisiä vietettiin vaihtelevalla menestyksellä miten kukakin jakso. Osa keskeytti jo puoliltaöin ja jotkut jaksoi aina aamuun asti. Jääkööt yksityiskohdat vaan juhlijoiden tietoon, hauskaa oli. Huvilakin on nyt luovutettu ja jouduttiin odottelemaan tunti kun täti laski kaikki haarukat ja veitset ettei varmasti mitään puutu... Viimeset tuliaisetkin kerettiin käydä ostamassa vähän silmät ristissä ja kiireellä, eipä oo aikasemmin keretty. Nyt on vähän tyhjä olo, tuntu että reissu on tosi pitkä, mutta se meni ihan älyttömän nopeesti! Rankkaa oli ja nyt väsyttää, mutta enpä silti vaihtais tätä lomaa yhteenkään rantalomaan.

Meidän joukkue, Team Isde Novice, hoiti homman mallikkaammin kuin osattiin arvatakaan. Tuloksia voi tutkiskella Isde 2013- kisasivuilta. Mutta kyllä on kuskit itekkin ja myös huolto tyytyväisiä siihen että kaikki onnistu näin hyvin. Nyt sit vähän niin kuin Oscar-gaalassa ois varmaan kiitosten aika. Kiitospuheet pidettiinkiin jo eilen joukkueen illastaessa paikallisessa ravintolassa, josta Marjaana oli ystävällisesti meille pöydän varannut. Kiitoksia siis Jarkkolan porukalle tietenkin Tommille hienosta ajosta ja Jussille, Maralle, Alfonsille, Vesalle, Marjaanalle, Jyrille ja Taunolle huollosta. Hyvin te vedätte! Ja tietenkin Ikelle ja Jussille kun pitivät leiriä pystyssä ja kävivät kannustamassa. Ja sitten toiselle kuskille Pahkamäen Jukalle onnittelut kans hienosta ajosta ja hei, oppihan se Jukkakin vaihtaa mallikkaasti renkaan! Ja tietenkin kiitokset Lahden Sepolle huollosta. Onnittelut myös Jaskalle joka yllätti itsensä muttei meitä aloittamalla kisansa kuperkeikalla ja päättämällä sen jokseenkin samalla tavalla, vaikkei ollutkaan oma vika. Jaskalle jäi kuitenkin loistofiilis ja vaikka vähän luita ja niveliä kolottaa, niin toivoi että pääsispä vielä joskus Sixin ajamaan uudestaan. Ja suurkiitos tietenkin RacePro centerille eli Herkän ja Sirosen pajalle, joka oli hienosti virittänyt Jaskan kotarin lentoon, ei meinaan paljon at-minuutteja ropissu ja pyörä toimi pientä tulppavikaa lukuunottamatta loistavasti. Ja vielä jatkuu... Kiitokset tietenkin kaikille kotijoukoille, jotka mahdollisti sen että kuskit ja huolto pääsi reissuun. Ja kiitos tietenkin vielä niille yllättävän runsaslukuisille suomalaisille katsojille, jotka reitin varrella kannusti. Ja sit tietty kanssakilpailijoille ja kanssahuolloille, oli mukavaa porukkaa. Iso kiitos myös huoltoavusta Jaanalle, Jutalle, Jennille, Artolle ja Timolle. Ja oltiin me nyt äidinkin kanssa ihan hyviä :) vähän kun oon väsyksissä niin toivottavasti en unohtanut ketään.

Tänään siis tultiin laivalla Golfo Arancista yli Livornoon ja onneks tultiin, oltiinpa vähällä myöhästyä laivasta, kun oltiin siinä puolpyörryksissä katottu lähtöaika väärin... Ja nyt ollaan jo ajeltu pitkän matkaa Livornon satamasta kohti kotosuomea.

Ansku

Paddock tyhjentyi...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti