lauantai 5. lokakuuta 2013

Day 6

Ciao! Loppucrossit on meidän joukkueen osalta ajettu. Siellä kärki vielä vetää suorassa TV-lähetyksessä omia loppucrossejaan. Kuskit oli sen verran väsyneitä ja huolto kans että lähettiin aikas samantien suihkuun ja illalla mennään vielä koko joukkue+huolto syömään keskustaan ja sen jälkeen Sixin päättäjäisiin. Parempi siis että kirjottelen blogin jo nyt, ettei tuu yöllä juhlatunnelmissa suurempia sammakoita suusta. Illan juhlat kerron sitten huomisessa blogissa.

Aamulla siis kuskit lähti liikkeelle aika pitkin väliajoin toisistaan kun loppucrossit ajettiin luokittain käännetyssä järjestyksessä, eli huiput myöhemmin iltapäivällä ja klubijoukkueet jo aamulla. Eli meidän kuskit ajoivat erissä 1-8. Jukan erä oli mennyt mallikkaasti, sitä ei kyllä keretty näkemään kun auto jouduttiin jättää hevonkuuseen ja hirvee kävelymatka! Jukka oli kyllä vähän kipeenä mutta ajeli silti sitkeesti. Kerettiin paikalle kun erä oli jo ajettu. Tommikin ajoi hienosti, ei ihan holeja tullut, mutta ainakin puolenvälin paikkeille lähössä. Jaskalla tulikin erässä jo vähän probleemia. Lähtö onnistui kans hienosti, varmaa noin puolevälin paikkeille, mutta kolmannessa mutkassa Jaska lähti ohittaa ulkokautta ja joku kilkkas kylkeen. Siitä seurauksena ilmalento, samalla adrenaliinilla pyörän päälle ja saikin vielä monta ohitettua erän aikana. Maaliin siis kokolailla kunnialla, mutta sen jälkeen medical centeriin tarkastukselle... Ortopedi tuli paikalle ja totes että kylkiluu on todennäkösesti murtunut, mutta kuvat voi ottaa myös Suomessa. Olkapää on myös jotenkin tärähtänyt, mutta ei mitään vakavampaa. Sitte vielä kaikeks harmiks huomattiin, että kaikille Jaskan erässä on annettu sama aika, eli hitain. Asia on vielä auki ja selvitellään tuleeko siihen muutos, kun kuitenkin sitkeesti ajeli kipeellä kyljellä erän loppuun asti.

Kaikki kumminkin pääsivät hienosti maaliin, lähes ehjänä ja pyörätkin kasassa. Jussin sanoja lainatakseni, iso hatunnosto kaikille ootte te äijiä! Ekat kuohikset on joukkueen kesken kilauteltu ja tässä oman perheenkin kesken. Kohta suihkun kautta iltarientoihin!

Ansku

Eemil Pohjola lähtöviivalla

 

Tommin startti

Jaskan lähtö

Kim Teikari

 

Onnellisesti maalissa :)

 

Ja vielä kuohis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti