maanantai 30. syyskuuta 2013

Day 1

Tänään se sitten alkoi. Six Days 2013. Aamulla paddockille ja jaettiin tavarat huoltoautoihin. Laiteltiin varikkohässäkkä kasaan ja siitä sitten huoltoauto kerrallaan reitille. Jäätiin Jussin kanssa paddockille oottelemaan, että koko joukkue pääsee liikkeelle ja sitten mentiin neloshuoltoon. Kaikki suomalaiset pääsi hyvin matkaan Jaska mukaanlukien, vaikka viimeisten joukossa lähtikin. Paddockilla vilahteli paljon tuttuja suomalaisia, jotka lähtivät kuka minnekkin katselemaan.

Juuri oltiin kaikkien kanssa sovittu, että tätä kisaa ei ykköspätkällä tai ykköspäivänä ratkaista. Niin kas, eikös meidän Jaakko suorita perinteisen, jo tutuksi tulleen täyden voltin kaksi kilometriä ykköspätkän lähdöstä ja ihan vaan siitä innosta että pääs ohittamaan jotakuta. Kaikkihan tiedetään, että kaverilla on lyhyt muisti, mutta varmaan muisti kuskikin monta asiaa ilmalennon aikana kuten sen, että pölyssä ei kannata ohittaa kun ei nää minne menee! Tanko mutkalle, mies ehjänä. Siis eikun eteenpäin! Sen verran oli pelästyttänyt että päivä meni aika kattellessa ja tuloskin oli sen mukanen...

Pahkamäen & Jarkkolan päivä suju vauhdikkaammissa merkeissä. Jukka oli tiettävästi vähän kontannut/työnnellyt jossain siirtymällä, mutta pysynyt pätkillä pystyssä. Tommi ajo niin kun oli suunniteltukin, järkevästi ilman riskejä. Ykskö kupsahdus oli vaan siirtymällä sattunut. Kaikki pääs kuitenkin ensimmäisen päivän hienosti maaliin. Hyvä jätkät! Pyörät ei mennyt rikki, kunto ei loppunut, huolto ei eksynyt... Tietokin Jaskan kuperkeikan johdosta tarvittavasta ohjaustangosta saatiin pikaisesti eteenpäin ja tankokin hankittua, kiitos Jaana ja kiitos Alfons! Ja hei kiitos meille kaikille, eipä sählätty suuremmin :) Kaikki suomipojat ajeli tiettävästi ainaskin ihan ok ja päivä meni mukavasti pieniä tekniikkamurheita lukuunottamatta. Nyt ei muuta kun pesulle ja nukkumaan. Aamun tavarat on about kasassa ja innolla siis uuteen päivään. Vielä koitetaan saalistaa jostain huomisen lähtöajat.

Tän päivän tulokset meidän joukkueelta:

Jukka sijalla 215, Tommi 280 ja Jaska 306. Kaikista klubijoukkueista meidän joukkue on sijalla 75, joukkueita on kaikkiaan 139. Jaska ei ollut tyytyväinen tulokseen, muita en ehtinyt haastatella. Mutta kivaa on! Öitä!

Ansku

Ps. Mulla paloi hyvin tiukka T-paidan kuva itseeni auringon paahteessa. Tästä on hyvä jatkaa :)

Ei meidän joukkueesta.. Ois kyllä hyvä lisä :)

 

3 kommenttia:

  1. Kiitos Ansku-tähtireportteri. Tuot ihanilla päivityksilläsi palasen Sardegnaa ruuduillemme : )

    VastaaPoista
  2. Hyvä Tommi ja muut. Hianosti menee!! t.Tinke

    VastaaPoista
  3. Hyvä Tommi ja muut. Hianosti menee!! t.Tinke

    VastaaPoista