lauantai 28. syyskuuta 2013

Avajaiset

Hyvä Suomi! Se tais olla päivän teema. Nyt on avajaiset takana. Aamu sujui tällä kertaa kommelluksitta ja rauhallisesti. Tänään päivää vietettiin rennoissa merkeissä, käytiin kaupassa, pestiin mese, tehtiin inventaariota huoltokamoista ja varusteista. Otettiin myös aurinkoa ja lakkailin kynsiä Suomen väreihin :) sitten ihan rauhassa suihkuun, kun ei oo kiire minnekkään. No toisin kävi. Kesken suihkun tultiin huikkaamaan, että ihan just lähetään, kokoontuminen ennen avajaiskulkuetta onkin 16.15 paddockilla. Vaatteet siis kainaloon ja putki punasena kohti paddockia. Saavuttiin 16.30, jossa vaiheessa reippailtiin ihan vaan Jarkkolan porukoiden ja muutaman meksikolaisen ja saksalaisen kanssa kohti kulkueen kokoontumispaikkaa. Sinne tungettiin "kiireellä" ihmisjoukon läpi ja siellä sitten vaan ODOTETTIIN kulkueen lähtöä. Ensin oli vähän aakkosetkin sekasin ja vaihdettiin vielä paikkaa, mutta sitten päästiin lähtemään. Pahkamäen Jukka joutui jättäytymään avajaisseremonioista pois, kun tunsi tulevansa ehken kipeäksi ja jäi huilaamaan niin pääsee sitten kisakahinoihin mukaan.

Kulkue liikkui iloisissa tunnelmissa ja Suomi edusti näyttävästi ja äänekkäästi. Karppisen Reijo kantoi isoa lippua tanssien ja hyppien ja me muut heiluteltiin innokkaasti pikkulippuja. Katujen varsilla oli yllättävän paljon porukkaa ja kuvaajia. Kulkue päättyi paddockin stagelle, jossa Suomenkin joukkue esiteltiin ja kaikki klubijoukkueet huoltoporukoineen kävi lavalla pyörähtämässä. Estradilla kävi siis kaikki maat vuoronperään esittäytymässä ja ohjelmassa olis varmaan vielä ollut puheita ja esityksiä yms. mutta Suomen porukat karkas yks toisensa perään avajaisista kohti majapaikkaa. Olihan maita kuitenkin 36.

Huomenna vielä vähän tarkentamaan reittiä ja pitämään huoltopalaveria. Ja sit alkaa kisa :) Tänään ei tän enempää blogia, ettette kyllästy ennen ku ite kisa alkaa :)

Ansku

Suomipojat tekemisissä poliisin kanssa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti