sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Huomenna se alkaa :)

Moikka! Vika ilta ennen kun kisa alkaa! Jännitys tiivistyy... Huomenna vihdoin reitille. Ja vielä viime yöstä. Hohhoh! Oispa nyt ollut moskiittoverkko, itikkakilleri, Raid, Tappava Ase... Mitä vaan! Taas se pirun itikka kiusas mua KOKO yön ja jahdattiin sitä ja sen serkkuja kolmeen eri otteeseen. On se hienoo!

Aamulla siis ylös ja ostoksille. Ostettiin ne kauan kaivatut itikkakillerit ja muuta tarpeellista tavaraa kisaa varten. Bensan hankkiminen oli tuottaa ongelman, kun kaikki bensa-asemat oli kiinni. Kaikki kauppakeskukset ja muut kaupat oli kyllä auki, mutta eihän sitä ennen kisoja sentään bensa-asemia voi auki pitää. Mikä logiikka! Lopulta kyllä saatiin ne bensatkin ja itseasiassa kauppakeskuksen pihalta.

Ajeltiin vielä katsomaan myös paria 4/5 päivän huoltopaikkaa ja pätkää. Olivat kyllä niin vuorien päällä että puutkin lakkas kasvamasta! Mentiin sinne vähän eri kautta ja ilman niitä koordinaatteja, niin jo meinas usko loppua. Ei meinannu löytyä koko paikkaa ja törmättiin vielä johonkin toiseen joukkueeseen (ehkä jenkkeihin?) jotka oli jo tunteja ettineet paikaa. Yritettiin soittaa joukkuekavereille, jotka oli siellä jo käynyt, mutta eihän siellä mitään verkkoa ollut lähimaillakaan. Pienen pyörimisen jälkeen paikka löyty ja takasintulomatkalla neuvottiin vielä eksyneet jenkitkin sinne. Kiirekin siinä vielä tuli, kun oltiin sovittu huoltopalaveri Jarkkolan leiriin kaheks. Ja eikö sitten vielä kaatosateenkin pukannut vuoren rinteeltä alas laskeutuessa. Jarkkolan leiriä ettiessä tehtiin vielä Olbia tutuksi- kierros, kun eksyttiin pikkasen... Löytyhän se leiri sitten sieltä viimein. Huoltoryhmäkin on lisääntynyt Kantosen porukalla, jotka saapuivat eilisiltana. Huollot saatiin sovittua, ryhmät jaettua ja tavaratkin osaks. Huomisaamuna sitten loput.

Pahkamäkikin on parantunut eli kuskit on siis iskussa kisaa varten. Lähtöajatkin on jo valmiina, elikkäs Pahkamäki starttaa ekana meidän joukkueesta numerolla 715 kello 9.44. Jarkkola 815 kello 10.42 ja Karikuusi 915 kello 11.20. Nää siis paikallisia aikoja, eli ollaan Suomeen nähden tunti perässä. Jaska nyt taitaa ajaa vähän purkupyörää karkuun, mutta toivotaan että saisi seuraavalle päivälle paremman lähtöpaikan :) itestähän se on kiinni, paitsi että just kyllä sovittiin ettei sitten riehuta ja kohelleta ekana päivänä. Eli siis seuraavan päivän lähtöaika määräytyy edellisen päivän tulosten perusteella.

Tässä vielä illalla järkkäiltiin huoltoauto ukkosessa ja kaatosateessa kuntoon ja pakkailtiin loput kamat. Nyt ollaan kuin uitettuja rottia, eikun siis suihkuun ja nukkumaan!

Ansku

 

Jaska kokeili vieläkö kamat mahtuu päälle ja pitääkö hartsareiden alle laittaa paita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti