perjantai 27. syyskuuta 2013

Ilmottautuminen ja katsastus

 

Terve! Tämä päivä alkoi hyvin. Koko viime yön mua kiusas aivan jumalattoman ärsyttävä hyttynen! Tungin tyynynki korvalle mutta se pirun hyönteinen änki sieltä välistä! Kello 4.30 meni hermot... Ampasin ylös sängystä, kaikki valot päälle, paukautin oven auki ja karjasin: Tulkaa nyt joku tappamaan toi v***n hyttynen!! Koko family jahtiin ja saatinhan se pois päiviltä. Minä sitten nukuinki loppuyön mukavasti, mutta toiset ei enään saanutkaan sitten unta :)

Aamulla virkeenä ja syötynä ylös ja energisenä suunnitelmana jumpataan, venytellään, uidaan ja sit vasta aamupala. Siinä sitte perhe pihalle, minä vielä yöppärissä, äiti pukemassa bikineitä, iskä kalsareissa ja kas, puskasta pölähti Luigi, allaspoika! Siinä bongiornot huikattiin ja rynnättiin takas sisälle. No, Jaska nyt ois varmaan vaihtanu pitemmätkin kuulumiset, viis kalsareista. Ja niinhän se tunki jonku puhdistusrobotin altaaseen ja jätti sen sinne. Putsas vielä koko pihan muutenki, eli siis suunnitelmanmuutos ja ensin aamupala ja vähemmän liikuntaa.

Sitten paddockille kasaamaan leiriä. Ja kokolailla samantien Metzelerille hakemaan renkaita. Skopankärryllinen saatiin yhteensä Jaskalle ja Jukalle aikaseks. Tommi oli jo tunnollisesti käyny ostoksilla aikasemmin. Rengaskauppias Pahkamäki alkoi siinä sitten harjottelemaan renkaanvaihtoa, ettei jäis viimetippaan. Mites se olikaan, suutarinlapsella ei ole kenkiä? :) Renkaanvaihto kesti ehkä noin tunnin ja yks rengaspukki menetettiin ja uus oli haettava tilalle.

Paddockilla saatiin myös vähän virallista kisaohjelmaa ja parkkilappusia Suomen delegaatilta. Tosin käsiohjelma tuotti sinänsä pettymyksen, meidän joukkuetta ei löytynyt koko hienosta brosyyristä, ei netistä eikä painetusta lehtisestä, muut suomalaiset kyllä löyty. No eipä se mitään, kilpakumppani tossa lohdutti että eikös se ole parempi että nimet löytyy tulosluettelosta ku lähtöluettelosta. Ja sitte ilmottautumaan. Parin ensin unohtuneen passin ja ajokortin jälkeen kaikki sujui helposti. Jännittävin osuus ilmottautumisessa oli ponderirahaa keräävä vanha setä (oli muuten ollu Kotkan sixilläkin ja palellu kaiketi päiväkausia) Setä päätti pitää varoitusesitelmän moskiiton puremista, jotka voivat olla tappavia. Eli kiitos vaan sille hyttyselle joka kiusas mua yöllä! Kaikki Suomen joukkueet tais selvitä lähes kunnialla ilmottautumisesta ja ainakin pääsivät mukaan kisaan. Nyt on kaikilla kuskeilla ilosenväriset hupirannekkeet, millä pääsee mukaan kisaan :) Ja ilmottautumisesta takasin paddockille liimaamaan numerot pyöriin.

Kello 15.20 katsastamaan, paitsi ettei sittenkään. Katsastajat päätti sitten mennä syömään. Kello tais olla melkeinpä neljä ennen kuin lopulta päästiin katsastamaan. Tais katsastussedät ottaa punaviininkin pastan seuraksi. Kaikkien suomalaisten pyörät meni lähes ongelmitta läpi, paria pientä ongelmaa lukuunottamatta mm. Jukka vielä kipas hakemaan pehmusteen tankoonsa. Sen jälkeen enään pientä rengaspukki-harjottelua, tavarat kasaan ja vielä 4/5 päivän pätkiä ja huoltoalueita ettimään. Ja ne huoltoalueet itseasiassa jäi vähän arvotukseks ja pimeetäkin tuli, joten homma jatkunee ensi numerossa. Matka majapaikalle vielä pienen kunniakierroksen kautta, kun tuli väärä paikka navigaattoriin...

Kaiken kaikkiaan fiilikset on korkeella ja tunnelma odottava, maanantaina se alkaa :) Huomenna illalla ois avajaiset ja loputkin suomalaiset katsojat taitaa löytää paikalle. Sardinian rintama vaikenee, mutta vain hetkeksi :)

Ansku

 

Ja nyt vielä tärkein eli fotos.

Rengasostoksilla

Karppisen Reijon taidonnäyte jälleen kerran :)

Team Isde Novice: Pahkamäki 715, Jarkkola 815, Karikuusi 915

 

Mäki siirtymällä, näyttää loivalta mut nousee ihan pystysuorasti...

Lisää kisaturisteja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti