torstai 26. syyskuuta 2013

Pätkiä ja huoltopaikkoja

Moi! Pikästä aikaa aamu, jolloin sai nukkua niin pitkään kun nukutti. Ei ollut lauttaa tai mitään odottamassa. Vähän siis fuskattiin aamusta ja oltiin majapaikalla. Aktiivisena kuitenkin jumppaamaan, venyttelemään ja uimaan. Urhea kuski ei kuitenkaan uskaltanut tulla kastautumaan uima-altaaseen, kun ei meillä kuulema oli uima-allasta vaan jääpala-astia. Altaassa siis vain naisenergiaa ja kyllä siellä syke nousi kun oli niin kylmää vettä. Mutta olipa urheilullinen olo sen jälkeen. Ja sitten äkkiä suihkuun ja nopeesti liikkeelle. Nopeusennätystä ei tainnut tulla, kun oli ensin putket ruosteessa ja laskettiin ne tyhjäksi... Sitten olisin tyttömäisesti föönannu tukan kuivaksi, mutta föönin pistoke oli liian läski eikä mahtunut paikalliseen pistorasiaan! Ja kas, sitten ekologisesti tuuli- ja aurinkovoimalla ulkona tukka kuivaksi ja vihdoin liikkeelle.

Joukkueen kanssa oli treffit paddockilla ja siitä sitten possujonossa katsomaan huoltopaikkoja ja pätkiä. Ensimmäisen huoltopaikan jälkeen possujono katkes, yksi oikein, kaksi väärin... Vähän eksyttiin toisistamme. Mutta löydettiin sitten lopulta kaikki samaan paikkaan. Kuskit referoi pätkiä ja huolto huolehti juomatankkauksesta :) Pätkät näytti kuskien mukaan hienoilta, odotettua/pelättyä kivikkoa ei näkynyt vaan kaikki näytti ihan ajettavalta. Toiveajattelua? Tosin meidän silmissä näytti siltä, että kuskit näkivät lähinnä vaan lähdön ja maalin... Mutta kaipa ne siitä väliltäkin vähän kurkkas. Olivat kyllä nopeita, toivottavasti sitten mopolla kans. Siirtymät oli huiman näkösiä, kun näytti siltä, että reitti tulee ihan vuorien yli. Nyt tuli siis katottua päivät 1, 2 ja 3.

Tarkotus oli mennä myöskin koittaa pyöriä, mutta treenialue pöllys niin sakeesti, ettei eteensä nähny. Niin ollen sovittiin, että pyörät on kunnossa ja kuskit kans, ei tarvitse testata. Muita suomalaisia ei juurikaan tänään nähty, mutta ovat varmaan olleet ahkeria kanssa :) Jotenkin mua on toi ruoka kiinnostanu niin ajattelin nyt vaan mainita, että sain lasagnea merenrantabaarissa. Valkoinen rantahiekka, sininen meri ja pari rantajellonaa. Ei huono. Ja vielä kirsikkana kakussa: sain föönin, joka on tarpeeks laiha pistorasiaan.

Huomenna suuri päivä. Suomen ilmottautumiset ja katsastukset on iltapäivällä. Junior trophylla on myös virallinen valokuvaus, mutta meidän täytyy pärjätä mun kameralla. Otetaan virallinen foto varmaan avajaisissa meidän joukkueesta. Huomisiin!

Ansku

Ps. Tänään opin taas uutta. Italialaiset miehet/pojat tykkää todellakin poseerata kameralle! Tarkoitus oli kuvata pätkää ja kuskejamme, mutta pätkää rakentava paikallinen "motoklubi" ilahtui myös valokuvausaikeistani. Ja kun kamera laitettiin pois ja lähdettiin kävelemään kohti autoa, kuului pettyneitä huokauksia.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti