torstai 2. huhtikuuta 2015

Vihdoin ajamassa Italiassa!

Ciao! Nyt siis ollaankin jo Italiassa täällä Perugian lähistöllä Moottoriliiton leirillä. Viimisen blogin jälkeen tapahtunutta: Itävallan ilta oli päättyä ankeasti kun seikkailtiin ympäri vuoria ja etsittiin majapaikkaa, joka lopulta olikin ihan moottoritien varressa. Kiitos navigaattori... Seuraavana päivänä Italian puolelle, jossa poliisi taas löysi meidät... Ei oltu ihan tunnistettu liikennemerkkiä, jossa kerrottiin ettei peräkärryä vetävät saa ohittaa motarilla. Tai näin ainakin oltiin ymmärtävinämme Italian poliisin puheesta. Niin kauan oli käsi ojossa kunnes 88 euroa oltiin laskettu kouraan. Siitä syyhkästiin hätäsesti Venetsiaan pikaselle venekierrokselle ja pakolliselle San Marcon aukiolle ja kalliille pizzalle. Pizzan meinas tosin anastaa maailman suurin lokki, josta yritin ottaa kuvan. Seurauksena kaadoin melkein pöydän ja vähintäänkin ruokajuomat ja siinä metelissä lokkikin pakeni. Ensi kerralla parempi onni.

Siitä matka jatkui Bolognan lähistölle Castel San Pietron crossiradalle, jossa vihdoin päästiin ajamaan. Isoja oli korkeuserot radalla, mutta hieno kuitenkin! Tuuli oli niin kova, että hyppyreissä jänskätti josko lennähtää pusikkoon. Meiän kuvaaja alias äiti oli pyörähtää myös rinteen alas ihan tuulivoimalla.

Siitä sitten majapaikkaan Ravennan lähistölle. Se rantakylä oli kyllä kulta-aikansa kokenut jossain 80-luvun alulla, kuten meidän kämppäkin. Suihkussa käynti oli aika jännä kokemus, yksi desi minuutissa... Kaasunhaju oli sen verran tymäkkä (vedenlämmitin kaasulla), että siinä rupes suihkuverhon keltaset kasariankat sukeltelemaan silmissä. Seuraavana päivänä käytiin vähäsen shoppailemassa sekä rantsussa kävelemässä ja sitten Faenzan radalla ajamassa. Iiiihhana rata! Mun mielestä :) ja tosi lämmin päivä! Siihen vielä hyvä italialainen pasta ja shoppailun tuloksena löydetty jättisuklaamuna niin aijai, ei yhtään haitannu kämpän kasaritunnelma.

Tänään torstaina siis ajeltiin parisen tuntia Riminin seutuvilta Perugian lähistölle, missä kivan maatilan ympäristössä on hulppeita enduropolkuja, extremeä ja kaikennäköstä puronpohjaa! Päästiin siis jo ajamaan tänään sinnekkin. Tosi hyvä fiilis oli ajella hyvässä kelissä ja makeilla reiteillä! Huomenna sitten enempi vielä leiritouhuihin mukaan, suomikuskeja olikin jo ihan hyvä kourallinen paikalla.

Terkkuja sinne Suomeen, täällä paistaa aurinko ja valtakunnassa on kaikki hyvin!

Ansku :)

Alppimaisemaa!

Suklaaholistille suklaakauppa!
Venetsia-maisemaa
Castel San Pietron rata

Onnellinen kuski!

Rantaleijonat!

Faenzan radalta
Toi on MUN! Hyvää tulevaa pääsiäistä :)

Varikkotunnelmia tältä päivältä!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti