torstai 30. huhtikuuta 2015

Matkalla Viroon enskakisoihin ja hauskaa vappua!

Tere! Hauskaa Vappuva!! :) Taas ollaan matkalla kohti Vironmaata kisareissulle! Viikonloppuna ajetaan kaksipäiväinen endurokisa Vörtsjärvellä Tarton lähellä. Perjantaina olis ollut tarjolla kolmaskin kisapäivä eli prologi/extreme Tarton keskustassa, mutta en mää arvannu sinne lähteä viihdyttään yleisöä! Ois voinu mennä telinevoimisteluks meikäläisen osalta... Siinä olis pukki, rekki ja nauha ja nekin sekasin.

 

Tartossa on satanut tiettävästi ihan kiitettävästi (a'la Esteri) vettä, joten jonkun sortin mutapainia ja slippery when wet- meininkiä lienee ohjelmassa. Meitä suomalaisia onkin siellä ihan mukavasti, vanha päitsikettu Laaksosen Markokin on höynäytetty mukaan. SE-teamikin on hyvin edustettuna, Teikarin Kimi, Mellinin Miko ja mä. Että tyttöporukalla mennään ;D niin kun vappuna pitääkin! Jaakoppi on tietty kans mukana ja Jarkkolan Tommi. Emppu joutus huoltomiehen hommiin, kun livautti olkapäänsä sijoiltaan meidän extreme-testillä. Aika paska juttu, vähän tulee sille taukoa taas. Paljon on muutakin suomiporukkaa, kenen kanssa on ennenkin Viron kisoja vedetty.

 

Tosin täähän on nyt siis eka kerta kun mä ajan endurokisan Virossa. CC-kisoja oon ajanut, mutta nää enskat on vielä testaamatta. Vähän jänskättää että minkälaisia piruetteja teen extremetestillä ja minkälaiseen ojaan tai suohon jään nököttämään siirtymällä. Elävä legenda kertoo, että joku on joskus jäänyt johonkin valtaojaan eikä pyörä enää lähtenyt käyntiin puhumattakaan siitä, että joku myös eksyi suolle. Tarina ei varsinaisesti kerro että mistä se tosin johtui... Mutta kaikki on plussaa, kyllä tämä tästä.

 

Huomenna kannustamaan niitä muutamia suomalaisia, ketkä uskaltautuu prologille! Lauantaina sitten tarmolla radalle. Kertoilen sitten kisan jälkeen lisää, että onko mut jo löydetty sieltä ojasta.

 

Terkuin Ansku <3

Ja tässä muutama maltillinen tunnelmakuva laivalta by iPad-kamera!

Klara Vappen!

 

Jaakko osti liput... Nimi Eemil tais olla sille liian ruotsalainen näin vapputunnelmiin... Skål på den saken!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti