sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Viron kisat paketissa ja mutakylpy check!

Terse! Nyt on kisaviikonloppu takana. Pikakertaus viikonlopun tapahtumista: Perjantai-iltana ajettiin prologi Tarton keskustassa. Siellä käytiin vaan yleisönä paikanpäällä ja oikeestaan huokaisin helpotuksesta etten lähtenyt sinne yrittämään. Mun luokassa näytti olevan jonkun verran ohjelmaa, yks aikas reilusti ylipitkä hyppy asfaltille ja avomurtuma sekä monia muita... Kyllä sitä muissakin luokissa tuli pikkusen vahinkoa, vähän suomalaisillekin, onneks ei mitään vakavampaa. Myöhemmin pari kuvaa sieltä.

Lauantaina siis sateen mukavasti ropistessa auton kattoon lähdettiin liikkeelle Viron kosteisiin metsiin. Virolaiseen tapaan ensimmäiset pätkät ajettiin ilman ajanottoa ja siitäkin huolimatta kaatusin ihan kunnolla sellasen putken sisälle, kun eturengas lipesi alta. Kumautin jo valmiiks kipeen polven sitte putken reunaan ja muutenkin konttasin tosi "kätevästi" pois pyörän alta... Mut nää on näitä! Ja sitten ekalle siirtymälle. Ja sinne mä jäinkin. Olin aatellu kierosti että seuraan mun paria ja katon minne se menee, mutta se upottikin heti suon alkuun ja siinä sitten oltiin vierekkäin satulaa myöten turpeessa... Autettiin siitä sitten toisemme eteenpäin, mutta oli kyllä mulle sen verran löllöö tavaraa, että eipä kauaa mennyt kun jysähdin uudestaan huolella kiinni. Lopulta vietin siis about tunnin suossa, kunnes joku rescue-ryhmä pelasti mut eteenpäin. Karseesti myöhässä, mutta niinpä ryskyttelin kuitenkin ekan kierroksen läpi. Myöhät tuli tietty täyteen joten sen päivän tulos oli siinä. Jaakoppi pyllähti ihan siirtymällä johonkin juureen ja jarrupoljin teki ison reiän kytkinkoppaan ja öljyt pihalle. Ja se sitten siitäkin. Muilla suomalaisilla ihan hienoja suorituksia, niitä oli niin paljon että tarkempia tuloksia kannattaa katsoa osoitteesta: www.enduro.ee

Sunnuntaina pääsin onneks uudestaan starttaamaan ja päivä lähtikin hyvin käyntiin. Aurinko paistoi, pahin suo oli poistettu ja muutenkin reittiä helpotettu. Hyvä niin! Ajo kulki tasaisen varmasti koko päivän ja hauskaa oli! Ei mitään ykkösaikoja mutta en todellakaan ollut viimenenkään. Pääsin siis aikataulussa läpi ja olin 21. ja oisko niitä 37 tullut maaliin. Tyytyväinen olen silti, kokemusta tulee koko ajan lisää vaikka onkin vaikeita kisoja vielä mulle. Kyllä tämä tästä! Enköhän yritä uudestaan parin viikon kuluttua Paikusessa.

Ps. Matkan päätteksi laivalla kahlattiin kusessa. Vessat hieman petti...

Olivat pystyttäneet patsaan Jaskalle!

Priit Biene

Katsojia prologilla. Tulee mieleen vanha sanonta "nuhassa ei saa pissiä"... ;)

Lähtökorokkeelta

Päivän ekalta extremeltä

Kiihdytyskisat!!!

Välihuollosta
Marko Laaksonen extremellä
Ja Tommi Jarkkola

Lisää extremeä...

 

 

Ja tämän päivän maalissa :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti