sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kosteahko Viron reissu!

Heipsan! Nyt taas yhdet Viron kisat takana! Kaks päivää on ajettu Paikusen (Pärnun) soilla/metiköissä/pelloilla. Reitti ei ollut ollenkaan niin kuiva, kun meille oltiin etukäteen lupailtu, mutta eikös se aina oo ohjelmassa kosteahko viikonloppu Virossa (kenellä missäkin mielessä...).

Kisa itsessään oli oikeen mukava! Oon very happy kun pääsin molemmat päivät maaliin ja oikeastaan aikas ongelmitta! En edes junttaantunut tällä kertaa mihinkään suonsilmään kiinni. Mahdollisuuksia olisi kyllä ollut... Jaakoppi mm. upotti kolmesatkun vikalla enskatestillä ihan huolella ja oli sitä sieltä jonkun aikaa kaivellut.

Naisten luokan kärkeä ja häntää oli helppo seurata, meitä kun oli oikeen kaksi. Oli ihan huippumakeeta, kun oli joku kenen kanssa ajella kimpassa siirtymät ja vielä kun se joku sattui olemaan kokeneempi niissä hommissa, niin pääsin nuuskimaan takaluukussa ja kattelemaan, että minkälaisia linjoja kannattais ajella. Ja itseasiassa tässä koko viikonlopun mietin, että miksäköhän mun pitäis tätä pariani kutsua, kun en tullut kysyneeksi. Ykästä on aina ollut puhetta, mutta oiskohan parempi nimi ollut Esme tai Essi vai ihan vaan Esmeralda. En tiedä. Ehkä muistan kysyä ens kerralla, jos vaikka päästäis samaan paikkaan harkkaamaan tai kisoihin. Ja siis tuhannet kiitokset seurasta, Ykä!

Lopulta pääsin siis pokkaamaan naisten luokassa ykköspaikan. Vuorotellen taidettiin kuitenkin olla se kärki tai häntä. Tuloksia löytyy täältä: www.enduro.ee/results. Paljon oli taas muitakin suomalaisia, ikähaitarilla 16-50 jotain vee. Hauskaa oli taas, naurua riitti ja tossa porukassa tällaselle 16 veelle tulee näitä opettavaisia eläinsatuja aikalailla joka kerta! ;D Mutta eipähän mee missään seurueessa enää jauhot suuhun! Oli yks hauskimmista kisoista tähän mennessä, reitti tosi mukava vaikka olikin kosteahko. Välillä pureskeltiin vähän pölyä mönkkäreitten seassa, Virossa kun ei naisia laiteta ihan ekana reitille... (naiset ensin vaikka heikoille jäille) Naisten perään lähti siis enää vaan mönkkärit.

Kiitos kaikille reitin varrella huitoneille linjanäyttäjille ja kannustajille! Teistä oli apua :D Seuraavan kerran taitaa jatkua Virossa vasta ensi syksynä, mutta nyt ihan kotomaassa seuraavat kapinat Orimattilassa LadyCuppia tulevana viikonloppuna! Hasta luego!

Ansku #914

Vesterinen & Karikuusi

Crossitesti (ja oikeen söpö tuulitakki :))

Kaik on hyvin!

Prrkle ei saa töniä!!

Saakelin pölyttäjät...

Kura-extreme

Joel Kolehmainen

Esmeralda Vesterinen

Jee! Saatiin kuohista ja tyynyt :) Ensin kuohis, sitten tyyny ja sillee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti