tiistai 21. huhtikuuta 2015

Italian EM-kisaviikonloppu ja Parolan CC

Helloups! Tässä välissä on keretty ajamaan jo Italian EM ja Parolan CrossCountry. Lyhyesti sanottuna: Italian EM lauantai ok, sunnuntai ei ihan... Ja Parola päin p*rsettä. Ja ehkä nyt vaikka vähän yksityiskohtia.

Italiassa sää suosi koko viikonlopun. Näin suomalaisittain ihanan lämmintä ja aurinkoista. Lauantaina mun tavoite ehdottomasti täyttyi, se oli nimittäin päästä ongelmitta ensimmäiselle pätkälle. Lauantai tuli porskuteltua läpi tasaisesti, ei tuloksellisesti mitään ilotulitusta mutta mulle se riitti, että pääsin maaliin asti. Päivä ei kuitenkaan ihan ilman ohjelmaa sujunut, kun hupsahdin ensimmäisellä kierroksella sellasta rotkonreunaa vähän alaspäin. Onneksi olin just avustanut yhden ruotsalaistytön ylös samanlaisesta tilanteesta, joten sain itsekin apua ja pääsin jatkamaan matkaa. Päivä oli mulle aikas jännä kuitenkin ja onneksi oli Joona mua potkimassa eteenpäin :) Sunnuntaina homma ei onnistunutkaan niin hyvin, kun uudella siirtymän lisälenkillä luiskahdin lehtien peittämästä liukkaasta alamäestä sivuun ja luisuin jotakin vuorenreunaa pitkin alas, enkä päässytkään sieltä enää omin voimin pois. Tarvittiin neljä järjestäjää plus minä nyhtämään pyörä takaisin reitille. Ja siinä vaiheessa olikin aikaa tuhraantunut niin paljon, että myöhäraja oli tullut täyteen. Kyllä vähän otti pattiin näin nätisti sanottuna. Kiteytettynä vielä: Ihan mielettömiä maisemia siirtymillä! Villihevosia, aaseja, lehmiä, lampaita, vuohia, koiria, kissoja, paimen, lunta, rotkoja, sisiliskoja, talojen takapihoja, kapeita polkuja ja melkein kolhaistu Fiat Pandan keula... En usko, että mitään noista olisin tullut nähneeksi kotomaan enskakisoissa. Ehkä sitä osaamista ja taitoa ei vielä riittävästi ole, mutta tulipahan kokemusta roppakaupalla ja hinku on lähteä koittamaan uudestaan. Ehkä mä vielä jonain päivänä opin :) Muiden suomalaisten tuloksia kaikki on varmaan jo medioista lukenutkin, oli onnistumisia ja varmaan pettymyksiä ja loukkaantumisiakin. Jennikin kävi lauantaina kurkkaamassa rotkoon ja Jaakoppi otti ensimmäisen selfiensä vuoren päällä siirtymällä. Koko lauantain Emppu teki rengashommia ja sunnuntaina päivän päätteeksi kilahti vaihdeloota ja ajeli sitten vitosella maaliin... Kaikkinensa tosi kiva ja runsaslukuinen suomiporukka oli kasassa. Toivottavasti on yhtä mittava orkesteri Kroatiassakin.

Ja sitten Parolaan... Ja sieltä kotiin! Se siitä :D no ei vaan. Lähtö olikin ainoo mikä siinä kisassa mulla onnistui. Ekassa mutkassa olin naisista ekana ja se olikin sitten aika lyhytaikainen ilo. Kolmannen mutkan jälkeen pyllähdin johonkin hidastemonttuun ja keräilinkin itseäni ja pyörääni sieltä sen verran kauan, että viimeisenä reitille... Siihen sitten päälle kuusi kaatumista ja yleistä sekoilua ja todella huonoa ajoa, joten lopputulos oli aika selvä. Ja vielä Empusta sen verran, että se teki voltin kerien, kumautti päänsä ja sitten vilisi sen verran silmissä, että puut alkoi tulemaan vähän liian lujaa päin. Ja eihän me ehditty edes kotiin asti ennen kuin kuultiin, että Teemukin kerkesi vielä polvensa satuttaa.

Semmosta nyt tällä kertaa. Ensi viikonloppuna olis ollut rossikisat Vantaalla, mutta mää jätän ne välistä ja ajelen mantsaa nytte! Koitan reenaa kovasti ja pitkään :) Seuraavat kisat olis Virossa Vörtsjärvellä reilun viikon päästä. Kattellaan sitte mitä kaikkea oonkaan siellä extremellä ja suosiirtymillä saanutkaan aikaseks!

Ansku #914

Crossitestiin tutustumassa

Empun kuuluisia rengashommia

Vuohilauma
Reitin varrella vastaan tullutta...
 
Minä ja pari muuta aasia!

 

Lähtökorokkeelta
 
Crossitestiltä (© Jani Hovi)
 
(© Jani Hovi)

Palkintojenjakoyleisöä... Kiva hymy.

Hyvä Sanna!

Mersusta meni takajousikin poikki

Parolan lähtöviivalta
Mää ja pari muuta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti