sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Tiimiuutisia 2018 ja muuta mukavaa!!

Morjensta! Otetaas nyt oikein spurtti tämän bloginkirjoittamisen kanssa ja koitetaan vähän parantaa viime vuodesta. Niin kuin moni varmasti huomasikin, nyt saatiin julkistettua tämän vuoden tiimikuviot! Kyseessä on meille kaikille vähän jotain uutta. Zaska (lue Sanna) on asetettu tiimipäällikön asemaan ja saatiinhan se Emppukin ajamaan Yamahalla. Ja hei, meillä on ihan huippumentori Jari Mattila, jonka seurassa ajatus ajamisesta pysyy väkisinkin positiivisena. Ja sitä tiedon ja taidon määrää...

Tiimi toimii voimakkaasti yhteistyössä Team Örthenin kanssa elikkäs Ernon, Muden ja koira-Jaskan. Ja luonnollisesti mukana myös Yamaha Motor Finland! Duell huolehti, että näytetään hyvältä metsässä ja meidän on turvallista ajella ja puolestaan SEO siitä, että bensaa riittää tankissa. Tottakai paljon yhteistyökuvioita on vielä pöydällä, niistä lisää ensi numerossa.

Pitäähän sitä mainostaa, että käykää tykkäämässä meistä TÄÄLLÄ ja seuraamassa myös TÄÄLLÄ !

Itse olen kerännyt yhteistyökumppaneita ja tukijoita aikakausilehden merkeissä. Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille, jotka ovat mainospaikan itselleen hankkineet ja jutuissa auttaneet. Lehden pääsen julkaisemaan viikon-parin sisällä. Kiitos myös kannustuksesta ja positiivisesta palautteesta, jota olen saanut mainoksia kysellessäni. Ja tosiaan, erityiskiitos Markulle jolta idean tähän sain! Valmiin lehden saat varmasti käteesi ja vielä ihan ilmaiseksi, kun varikolla törmätään.

Innoissaan ollaan kaikki tulevasta, joka johtaa seuraavaan aiheeseen eli ensi viikonlopun kisoihin. Ensi viikonloppuna ajetaan Team Örthen Yamaha Sprint Hausjärvellä, Riihimäen Enduroseuran järjestämänä. Ensinnäkin on todella hienoa, että tulee uusia kilpailuja uusissa paikoissa. Ja toisekseen on tosi mahtavaa päästä ajamaan ensimmäinen kilpailu 8 kuukauteen, eli onhan tätä taukoa tullut tässä vietettyä. Vähäiseen ajomäärään loukkaantumisen jälkeen nähden luulisin, ettei tässä ihan voitosta vielä taistella. Tästä se  lähtee, erittäin hienoa päästä ajamaan taas kilpaa vaikka sitten vähän rennommalla fiiliksellä. Tulkaahan kaikki kynnelle kykenevät reitin varteen huutamaan, sitä saatetaan tarvita!

Ei muuta kun sinkki kireelle!

-Ansku

 
 
Erittäin tärähtänyt kännykkäkuva eiliseltä :D
 
Ja Emppu myös
 
Tässä mun eka Yamaha vuodelta noin 2004. Tämän jälkeen vaihtui kyllä menopeli hevoseen about kymmeneksi vuodeksi :D

Eihän se Yamaha Empullekaan ihan vieras laite ole...
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti