tiistai 2. tammikuuta 2018

Kiitos vuodesta 2017 ja Tervetuloa 2018!

Hyvää Uutta Vuotta 2018! Vuodesta 2017 jäi käteen erittäin paljon niin onnistumisia kuin pettymyksiäkin. Talven ajojen ja kilpailutulosten ollessa nousujohteisia Päitsin C1-luokan voitto oli erittäin maukas kirsikka kakussa. Sen jälkeen suunnattiin kohti Portugalia, jossa totaalisesti suoriuduin alittamalla kaikki rimat. Tästä kiroillen Viron mestikkaan, jossa ajo parani mutta sähellys jatkui. Ja niinhän se kohellus sai päätöksensä tutun metsässä paikallisen männyn kylkeen. Tuli kuuden kuukauden mittainen pakollinen henkinen ja fyysinen lepotauko, vaikka koko kesä menikin erinäisissä reissuissa muitten mukana kisoissa. Ylioppilaskirjoitukset tuli aloitettua ja ensi keväänä pitäisi viimeistellä. Takaisin pyörän päälle kivuttiin ja homma alkoi edes jotenkin luistaa (ehkä) ja nyt ajokertoja nastarenkailla on takana jo huimat kolme kertaa.

Reissupäiviä Suomessa ja ulkomailla vuoden aikana kertyi 130 päivää. Eli taas on menty ja kovaa. Nyt olisi sitten niitten kiitosten aika. Aloitetaan merkittävimmästä eli SE-Teamista. Kiitos, että sain olla mukana porukassanne viimeiset 4 vuotta. Ei olisi voinut parempaa tiimiä, tai oikeastaan perhettä, toivoa.


 
 
 
Kiitos myös kaikki muut vuoden aikana mukana eläneet, tukeneet, auttaneet, ajopaikkoja tarjonneet, huoltaneet ja kaikkea muutakin tehneet. Yksin tämä homma ei onnistuisi! Katsotaanpa vielä muutama kuva vuoden varrelta ja lopussa pieni maistiainen tulevasta :)
 
 
 
More coming soon!
 
 
 



1 kommentti:

  1. very well rider ,my best wishes and good luck for 2018 Annamaria Karikuusi

    VastaaPoista