maanantai 29. tammikuuta 2018

Karkkilan endurosprint!

Terve! Nyt on ehkä jo Karkkilan kurat saatu huuhdottua varpaanvälistä. Tosiaan lauantaina ajettiin sprint-enduroa Karkkilassa mitä hienoimmissa olosuhteissa, kuraa mahaan asti ja vettä taivaan täydeltä. No, eipä se mitään sama se oli kaikille. Järjestäjät olivat kuitenkin tehneet hyvän reitin ja keliin nähden se oli yllättävän hyvässä kunnossa. C- ja D-luokka ajoivat reittiä kahden kierroksen verran ja itselle jäi sellainen fiilis, että olisi voinut ajaa vaikka yhden lisääkin.

Oma kisa ei mennyt ihan niin kuin olisi pitänyt. Hetken aikaa kuvittelin ajavani hyvin, kunnes takana tuleva alkoi lähestyä ja edellä menevä karata :D Varsinaisia virheitä ei hirveästi tullut, paitsi pelto-osuuksilla ajoin joka toisen mutkan pitkäksi, kun yritti muka ”ajaa kovaa”. Loput reitistä menikin sitten aivan liian varovasti ajellen. Kuski oli tainnut jäädä vähän spooriasetuksiin edellisten reenien perusteella ja yhtäkkinen täysi kesäkeliin vaihtaminen oli vähän haastavaa. Mutta näin se on, pitäisihän se osata vaihtaa ajotyyliä vähän paremmin kelin mukaan. Yleisöllä saattoi ainakin olla hauskaa, kun seurasi minun takapuoli penkissä-penailua crossiradalla.

Tuloksena kisasta oli kuitenkin naisten luokan voitto, eikä sekään mitenkään ilmaiseksi. Hyvin vetivät muutkin naiset! C-luokassa olisin saanut olla paljon korkeammalla. Nyt pitää vaan saada hyvä ja rento ajaminen takaisin päälle ja lopettaa turha jäkittäminen kisoissa! Hyvää treeniä kuitenkin kaikki kellotus muita vastaan, niin eipähän jää vaeltelemaan omiin pilvilinnoihin.

Seuraavana tapahtumana on sitten MP-messut ensi viikonloppuna. Minut ja muun tiimin voi löytää Yamahan osastolta ainakin perjantaina ja lauantaina. Päällekäin messujen kanssa olisi tässä muutaman kilometrin päässä ollut tarjolla Racingbiken stadionenduro, mutta seuraavan kerran lähden viivalle 10.2. järjestettävässä ME-Racingin Sprintissä. Tulkaahan kaikki moikkaamaan messuille ja antamaan hyviä ajovinkkejä!

Näkemisiin!

-Ansku


Kuva: Xracing / Jani Hovi







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti