perjantai 11. syyskuuta 2015

Vitospäivä pulkassa!

Hello! Nyt on viides ja viimenen varsinainen enduropäivä Slovakiassa takana! Huomenna enää loppucrossit ja sitten homma olisi paketissa. Kaikki kahdeksan jäljellä ollutta kuljettajaa meidän tiimistä on mukana ja hienosti tän päivän maalissa. Pieniä tekniikkamurheita ja vähäistä väsymistä, mutta muuten koko päivä taisi olla fine! Veterans from Finland hienosti sijalla 28, SE-Team sijalla 31 ja Kuuma Ryhmä sijalla 76.

By the way. Aamulla oli vähän tungosta parc fermeen parkkipaikalla. Tungettiin sprintterin kanssa keskelle jenkkiryhmää, jotka näyttivät hieman hapanta naamaa. Meillä auto täynnä porukkaa... Hyväntuulinen hymypoika Pertti pamautti etuoven auki ja toivotti kuuluvalla äänellä kaikille: "Hello everybody!".  Hyvä pelinavaus :D

Tänään kerettiin myös hetkeks Jahodnan pätkälle kattelemaan muutama kuski. Se oli kyllä kostautua, kun takas tullessa olikin paikallinen neljän ruuhka ja siinä sitten istuskeltiin ja kelloa tuijoteltiin... Lopulta kerettiin hyvin paikalle ja oli kyllä kiva kattella siinä jarru-AT:lla iloisia kuskeja, kun tulivat hymy korvissa :)

Vielä en kiittele sen enempää, mutta tässä vaiheessa voin jo sanoa, että on ollut sitkeitä kuskeja ja voin kyllä nostaa hattua heistä kaikille! Huoltoyhteistyökin kaikkien kanssa on sujunut tosi hyvin ja hommat on saatu hoidettua. Trophy-joukkueiden puolella on hienoja yksilötuloksia ja niitähän löytyy: www.fim-isde-live.info. Sieltä siis myös näitä meidän klubimiesten tarkempia tuloksia.

Nicon hienot teippaukset aamulla :)
Olli aamujumpassa
Pertillä ja Sasulla oma tuokio...
Jaska pukeutumassa

Sanna Kärkkäinen viimeisellä erikoiskokeella!

Sasu iltahuollossa

Ilosia ilmeitä :D



Tommi viimeisessä iltahuollossa

Ja samoin Jani

Koko päivä tätä on odotettu...

Ja lisää ilmeitä...

Samoin täällä

Ja täällä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti