lauantai 5. syyskuuta 2015

Matkalla kohti Italian EM-enduroa!

Tere! Tässä istun Tallinkil ja syön taas sinappilihapullaa, joka ei vieläkään ole kohteliaasti sanottuna oman makuni mukainen. Ohjelmantäyteisen päivän, pakkaamisen ja pyörän laiton jäljiltä silmä meinaa vähän lupsahtaa ja puhe sammaltaa, vaikka join vasta mehun.... Tunnelma on kuitenkin hyvä ja Suomen lippu korkeella, kun EM:iin matkalla ollaan.

Eilen oli ME-Racingin endurosprintti Miettisellä Pornaisissa. Siellä ajoin perinteisellä tyylillä, eli pari kertaa turvalleen ekalla kierroksella ja parilla muullakin ulosajo... :) Kuitenkin tasavarmasti neljä kierrosta, ja sillä naisten luokan voitto! C-luokassa ja aamupäivän yleiskilpailussa puolenvälin paikkeilla, ihan ok siis :) Kiva kisa oli ja paljon tuttuja. Jäi siis hyvä mieli lähteä kohti seuraavia koitoksia.

Ensi viikonloppuna siis Italian Donoraticossa tämän vuoden ensimmäinen EM-kisa. Kiinnostuneena odotan minkälainen reitti ja kisapaikka siellä odottaa. Toivottavasti ei ainakaan ole lunta... Tällä kertaa Suomesta tuntui olevan ainakin naiset ja veteraanit hyvin edustettuna. Kohta siis satamassa, missä kaivan kissanraateleman jumppapatjan ja virittelen sen Sprintterin välitilaan ja katson kauniita unia!

-Ansku

ME-Racing Sprint

 

 

 

Tässä Marjaana ehdotti, että otetaanko huikat kun tuli lasikin mukana! (pullossa kuitenkin ihan vaan putsarinpesunestettä)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti