lauantai 12. syyskuuta 2015

Six Days 2015 check!

Terveeks! Nyt on loppurossit ajeltu ja meiän pojilla Six Days maalissa! Aamulla meinas vähän sydän jättää pari lyöntiä välistä, kun Pertin pyörä ei oikeen tykänny pysyä käynnissä... Onneksi vika löytyi ja kaikki kuskit pääsi turvallisesti rossipaikalle :) Nyt on siis erät ajettu, osa hienoisesti tyylitellen ja osa vielä varovaisesti kaasua vääntäen. Joukkue Veterans from Finland oli hienosti tuloksellaan 28 Suomen nopein kerhojoukkue! Hyvä pojat! SE-Team oli sijalla 32 ja Kuuma Ryhmä sijalla 75. Pääasia jokatapauksessa että kaikki pääsi maaliin. Tän on pakko tarkottaa juhlia! ;)

Maajoukkueen puolella oltiin jo kiinni sijassa kolme, mutta hylkäyksien kumouduttua Trophy-joukkue jäi sijalle 6. Junior Trophy ajoi myös sijalle kuusi ja naiset sijalle neljä. Sanna ajoi myös hienosti henkilökohtaisen nelossijan! Marita oli sijalla 12. Australian tytöt nostaa kyllä naisissa tason aikas korkeelle, noin äkkiäsilmäiltynä näyttäis, että loppucrosseissa ainoastaan kolme Suomen kundeista oli nopeampia kuin Tayla Jones :D

Jaaha, ja sitten varmaan kiitellään. Meitin kuskit yllätti kyllä kaikki positiivisesti, kiitos siis Jaska, Juha, Tommi, Nico, Sasu, Pertti, Jani, Olli ja Esa. Hyvin te veditte! Ja sitten tietenkin kiitos Santtu, Jutta, Seppo, Mia, Vesa, Kari, Sami, Sami, Tero, Kalevi, Jari, Sami jälleen kerran, Jussi, Pete, Hugo, Vilma, Kirsi, Vesa, Sepi, Marjaana, Ike, Jussi, Emppu, Sanna, Ansku, oltiin me kaikki ihan tähtihuolto! Toivottavasti en unohtanut ketään. Oli kivaa tehdä hommia kaikkien kanssa, tosi mukavaa porukkaa! Nyt aattelin lähteä pikaseen suihkuun, sitten yhteiselle illalliselle ja ehkäpä vielä Kosicen yöelämään nauttimaan loppubileistä! Olisko nyt niin, että Slovakia ja Kosice vaikenee........ :)

Ens kerralla kirjotellaan Suomesta ja tulevista kahinoista! Kiitos ja kumarrus ja kippish!

Ansku <3

Ryhmäkuva ilman Keravaa ennen starttia

Sasu ilmassa!


Kannustusjoukot kohdallaan

Jani Hovi

Olli Kuusela

Maaliintulojuhlaa :)

Tompsu Jarkkola

Jaskalla oikeen päättäväinen ime!

Juha Puotsaari

Pientä välishowta a´la Mansaaret... :D

Veterans from Finland maalissa koko joukkue! Happy ending!

Sanna ja Marita ennen starttia nättinä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti