tiistai 8. syyskuuta 2015

Kaksi päivää Sixiä takana!

Moikka! Nyt onkin jo kisaviikko pyörähtänyt käyntiin! Kaksi kisapäivää on kuskeilla nyt jo takana eli 1/3 ajettu. Maanantai starttasi ihan kauniissa kelissä ja meidän yhdeksän kuskin yhteenliittymä pääsi hyvin matkaan. Meidän "tiimissä" ajaa siis kolme joukkuetta: Veterans from Finland (Jaakko Karikuusi, Juha Puotsaari, Tommi Jarkkola), SE-Team (Sasu Enjala, Nico Lindström, Pertti Sahi) sekä Kuuma Ryhmä (Jani Hovi, Olli Kuusela, Esa Reijo). Toki Suomelta osallistuu myös Trophy ja Junior Trophy-joukkueet sekä naiset ja muutama muukin kerhojoukkue.

Reitti taisi olla tyypillistä paikallista enduromaisemaa, jota täällä on tiettävästi ajettu jo kultaiselta 80-luvulta asti. Taisi siellä muutama mäkikin olla, mitkä tuottivat itse kullekin ongelmaa, varsinkin sateen yllättäessä. Osa kuskeista ja huollosta kastui ihan huolella ja loppuhuollon viime hetkillä varikkokin alkoi tulvia aikalailla. Nopeimpana näiden joukkueiden kuskeista on ajellut Puotsaaren Juha, joka oli tänään tiistaina Suomen nopein kerhojoukkuekuljettaja. Kaikki kuskit selviytyivät ekan päivän maaliin, osa hienosti ilman AT:ta ja osalla pieniä ongelmia, kuten ilmalento ja hetkellinen tajuttomuus, asfaltille pyllähtäminen iltahuollon jälkeen, pienet kolarit siirtymillä, kivuliaat kuperkeikat sekä pään puuhun lyömiset + naisten työntely mäissä... :D, jotka aiheuttivat AT:ta. Harmillisesti Kuumasta Ryhmästä Esa Reijo joutui jättämään leikin kesken kovan kuumeen takia.

Muut kuskit tänään kuitenkin lähtivät liikkeelle hyvillä fiiliksillä ja päivä tuli hienosti läpi lähes ongelmitta, lukuunottamatta muutamaa kahvaa ja tuppia, mitkä vaurioituivat tangon yli lennoissa... Tosin maalissa alkoi löytyä pientä kolotusta kellä mistäkin päin kroppaa, lähes jokaiselta kuitenkin. Kuskeilla ja huollolla on kuitenkin hyvä meininki ja kaikki toimii, joten huomenna lippu korkeella uuteen päivään!

Tämän päivän jälkeen joukkue SE-Team sijalla 37 ja Veterans from Finland niukasti sijalla 38, vain 12 sekunnin päässä SE-Teamista. Kuuman Ryhmän sijoitusta (76) hieman laskee Esa Reijon keskeyttäminen. Jaakoppi on ainakin ollut tähän mennessä kohtuullisen tyytyväinen kisaansa, yhden mäkikolarin ja heittäytymisen olisi voinut jättää välistä ja vauhtia olis voinut olla vähän lisää. Mutta kisa on vasta alussa!

Maajoukkueiden ja meidän klubijoukkueiden tuloksia voi katsella www.fim-isde-live.info

-Ansku

Ryhmä kasassa!

Sasu Enjala aamuhuollossa


Olli Kuusela

Tommi Jarkkola

Jani Hovi

Jaska & Puotsaaren Juha :D

Jaska jonottelemassa aamuhuoltoon

Huoltotiimillä asusteet kohdallaan!

Odotellaan...

Pertti Sahi kakkospäivän aamuhuollossa

:)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti