tiistai 22. huhtikuuta 2014

Suomaisemia, crossirataa ja virolaisia neitoja

Morjens! Nyt alkaa olee tänkertanen Viron reissu taas lopuillaan. Istuskellaan just laivassa ja katsellaan auringonlaskua perisuomalaisesti buffetin ikkunasta käsin. Tästä ruokailu-hommasta kun on ollut aikasemminkin jo puhetta (kts. matkalla Sixille-blogeja) niin viereisessä pöydässä istuu ranskalainen isoäiti ja lapsenlapsi. Lautaselle hakeutui pitkän kaavan ruokailun aikana pelkkiä kasviksia ja hedelmiä ja semmoinen pikkurillinpään kokoinen pala juustoa ja savukalaa. Anteeks huonot käytöstapani, että olen näin stalkannut naapuripöydän ruokailijoita, mutta näin oman housunnapin kiristäessä (jokainen voi muistella omaa lautasmalliaan buffet-pöydässä ;) ) kateus iski...

Ja takaisin enduroaiheeseen! Eilen käytiin Paikusessa ajamassa paikallisella kisapätkällä, joka onkin jo monille tuttu. Suot tuli ajamalla läpi, paitsi Jaakopilla... Sitä lystiä ei kyllä kestänyt pitkään, nimittäin etujarruletku meni jampista poikki. Olipa tainnut saada kipeetä siinä sunnuntaisessa volttisarjassa (vaikeusaste 10 / frontside ollie). Yamahaan vastaavaa letkua ei ollut tietenkään mukana, vaan jouduttiin laittamaan kotarin letku. Yäk! Saattaa tulla joku virus! Se kuitenkin sopi siihen hyvin. Sittenhän kun jarrua alettiin ilmaamaan, niin sitä pirun kahvaa "hinkutettiin" ees taas puoltoista tuntia! Tuli siinä tutuks tää: "Nyt se on auki ja nyt se on kii!" Ei tulosta. Soitettiin Toivolle ja Paikusen Motoklubilta löytyi apua asiaan. Lopulta saatiin jarrut ilmattua pienen tuskan jälkeen, kiitokset vielä Toivo Nikopensiukselle! Sitten iski laiskuus ja lämmin kesäterassi kutsui, niin ei sitten menty enää ajamaan sinä päivänä.

Tiistai-aamuna muistettiin sitten arjen koittaessa anoa mulle vapaata koulusta (ettei jäis viimetippaan). Eikun hirveellä tarmolla takasin Paikuseen ajamaan ja kyllä oli hianoo! Ensi innostuksessa puolisen tuntia samaa pattisuoraa edestakasin ja sitte pöpelikköön rämpimään. Ja oi niitä luonnon ihmeitä! Hel-ve-tin ISOJA sammakoita!! Ihan meinas alkaa pelottaa! Eikä siinä vielä kaikki. Kaukaa katottuna yks toveri näytti tosi isolta, mutta kun menin lähempää kattomaan, niin ne vetikin kaks päällä..... (Pornosammakoita)

Viron kauniit rossineidot (Merilin ja Johanna) oli pyytäneet mua ajamaan Pärnun lentokentän läheiselle crossiradalle heidän kanssaan. Siellä siis treffit kahdeltatoista. Rata oli kova savipohjainen ja siel oli makeita hyppyreitä! Tällanen vähän tumpelompikin sai pari niistä hypättyä yli :) siellä pari tuntia ajeltiin yhdessä ja otettiin vähän valokuviakin joita voi tässä alhaalla ihastella. Ja hei mahtava ylläri! Tytöt toi tullessaan mulle pokaalin Potsepan kisasta ja vielä kuohispullonkin! En tiennyt että keskeyttämisestäkin saa palkinnon! Juhuu! Tai ehkä se oli vaan päivän komeimmasta pyörän hylkäämisestä. Mahtava Viron reissu taas ja vähän haaveissa vielä tänä vuonna päästä kisoihin tänne. Ja toivottavasti Viron tyttöjä nähdään Suomessakin viivalla :)

Ps. Lämmin sää tais sekottaa mun pään. Puin aamulla epähuomiossa kotaripaidan päälle... Vai johtukohan se siitä jarruletkusta :)

Kuva-arvoitus: mitäköhän tässä tapahtuu...

Kolme neitoa ja yksi poika, kenen nimeä en anteeksi muista!

Johanna Saareke

Merilin Lehe

Ja kotimatka alkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti