sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Pettymys Portugalissa

Hauskaa Vappua Portugalin pimenevästä illasta! EM-kisa on nyt takana eikä se sujunut ollenkaan odotetulla tavalla. Lauantai-aamusta lähtien joku lukko korvien välissä esti aivotoiminnan ja sitä kautta kaasunkäytön. Sähläsin siirtymillä ja sähläsin pätkillä. Kun olisi pitänyt seistä, istuin. Kun olisi pitänyt istua, seisoin. Kun olisi pitänyt kääntya vasemmalle niin menin oikeelle. Kun olisi pitänyt vaihtaa isompaa niin laitoin pienempää. Että ihan kaikki väärinpäin. Ja tosiaan! Kun yritin lähteä sitten parantamaan ja yrittämään kunnolla, niin enskapätkällä about kolmannessa mutkassa puuhun. Ranne jäi siellä rytäkässä johonkin väliin ja pääkin kumahti huolella. Koitin vielä mennä eteenpäin, mutta kipeytyi sen verran että en enää pystynyt jatkamaan. Päädyin sitten ambulanssiajelulle saksalaisen selkänsä loukanneen pojan kanssa paikalliseen terveyskeskukseen. Murtumia ei löytynyt, joten kylmää ja buranaa ja sunnuntaina yrittämään uudestaan. Kahlasin sunnuntaipäivän läpi, mutta siinä se sitten oikeastaan olikin :D olin kuitenkin kahdeksas, kun AT:ta en onneksi saanut. 

Tästä viikonlopusta ei jäänyt mun osalta paljon muisteltavaa, mietittävää lähinnä. Sitten eikun korvien väliä korjaamaan! 

Ja onneksi olkoon suomalaisille menestyjille! Juha Puotsaari hienosti viikonlopun yhteistuloksissa kolmas, kuten myös Marita Nyqvist. 

Isot kiitokset myös huollolle! Erityisesti Joonalle, Pauliinalle, äipälle, iskälle ja Anulle. 

Kippis ja Hauskaa Vappua! 

-Ansku

Lauantain startti

Ja lauantain lopputulos mun osalta

Sunnuntain startista vähän tärähtänyt foto





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti