sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Jämsän ja Riihimäen SM

Pitkästä aikaa! Tänä vuonna on jo paljon ehtinyt tapahtua. Lihaksia on grillattu ja hermoja lepuutettu Domikaanisen Tasavallan lämmössä. Vähän on kelkkaakin käskytetty Pyhätunturin talvimaisemissa (viimeksi mukanani oli sukset joita ei tarvitse voidella, tällä kertaa oli sukset joilla ei tarvitse hiihtää...). Vitsi vitsi, kovasti on kuntoa yritetty kohottaa ja ajotuntejakin on mukavasti Yamahaan kertynyt vuodenvaihteen jälkeen. Omaksi iloksi ja muiden kauhuksi sain suoritettua myös ajokortin itselleni. Takana jo kuukausi ilman kolhuja ja henkilövahinkoja! Juhlakausi korkattiin pienesti uudelleen 18v. synttäreiden yhteydessä, mutta sitten se korkki laitettiinkin jo kiinni, jotta saadaan kisakausi kunnialla käyntiin. Ylimääräisen vapaa-ajan ongelmia ei ole myöskään ollut. Ajamassa on aikalailla kaikki aika mennyt ja lopun edestä olen pakertanut muun muassa alkaneiden YO-kirjoitusten kanssa, jotka aloittelen tänä keväänä, jatkan syksyllä ja viimeistelen keväällä 2018. 

Ja se menneestä! Kahdet kisatkin on jo tänä vuonna minulla ehtinyt olla, Riihimäen ja Jämsän SM:ät. Riihimäellä oli mukava reitti, kuten syksylläkin. A- ja B-luokille se oli siis SM-osakilpailu, mutta myös C- ja D-luokkien kuskit pääsivät kisaan mukaan. Mulla ensimmäinen kierros meni aikalailla enkelinkuvia tehdessä, tuli kaatuiltua ihan liikaa. Toisella kierroksella yritin olla kaatumatta, joten sehän meni sitten ihan varmisteluksi. D-luokassa tuli tietysti voitto, olinhan ainoa osanottaja :D C-luokan aikoihin verrattuna olis kyllä pitänyt ajaa paremmin. Kisasta jäi vähän pettynyt fiilis, kun ei oikeen se hyvä ajo kohdalleen löytynyt. No, sama se oli Empullakin. Kommentti kuuluttajalle kisan maalissa oli: "Tää kisa on kyllä mennyt ihan päin v***ua". 

Jämsää edeltävällä viikolla koitin saada palettia kasaan seuraavan viikonlopun kisaa ajatellen. Pyöräkin ehti aiheuttaa pientä päänvaivaa ja ajankulua juuri kisaa edeltävällä ajokerralla. Pieni pelko jäi persiiseen, että toimiihan se nyt varmasti kisassa... Onneksi auttava käsi tarjosi "värikkäitä" ja hyödyllisiä neuvoja, joista tuntui olevan apua Jämsän kisassa. Myös Jämsässä oli tosi mahtava reitti, kivat ja vahdikkaat pätkät sekä maastosiirtymät tekivät kisasta oikein mukavan. A- ja B-luokat ajoivat taasen SM:ää ja pääsivät myös ajamaan viimeisen kierroksen pimeässä. Mun osalta kisa oli paljon parempi kuin edellinen viikonloppu! Ajaminen sujui jo mallikaammin ja sijoitus oli C1-luokassa viides 17:sta kuskista. Eli ihan hyvin siis! Koko C:ssä olin 21. 64. kuskista, joten ihan suht. tyytyväinen voi olla. Tästä sitten vaan suunta ylöspäin. C-luokka ajoi siis aamupäivällä, ja tulinkin Empulle kertoneeksi ennen iltapäivän kisaa, että huonompi sijoitus ei sitten saa olla. Ja niinhän se ajoi itsensä myös luokkansa viitoseksi ja yleiskilpailun kymmenenneksi, joka oli tosi hyvä sijoitus kovatasoisessa kisassa! Tuloksia molemmista kisoista löytyy perinteisesti: www.kalkku.fi

Nyt vaan kowaa reeniä ja hänää!

-Ansku



Motorsporttia Dominikaaneissa!

Tarviiko niitä renkaita joka kisaan vaihtaa...

Herttainen kotieläinyksikkö

Uusi perheenjäsen Dianne ja hänen uusi takkinsa<3

Talvireeniä

Näitä nykyajan pelejä... Ja ihan ABC:llä.

Pois alta risut ja männynkävut, meitsi on ratissa!

Pieni hetki prinsessana 18 vee synttärin kunniaks

Riihimäen kisasta, oon melko varma, että jätin tonne jotain syksyllä... 
(Kuva: Jari Kohonen)

Jämsä (kuva: Jani Hovi/Xracing)

Jämsä (kuva: Jani Hovi/Xracing)

Jämsä (kuva: Jani Hovi/Xracing)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti