sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Matkalla kohti Italian EM-enduroa!

Tere! Nyt istun täällä Tallinkil matkalla kohti Italian EM-kisoja. Syön taas näitä samoja sinappilihapullia, jotka vieläkään kohteliaasti sanottuna eivät ole aivan minun makuuni. Ohjelmantäyteisen päivän, pakkaamisen ja pyörän laittamisen jäljiltä alkaa jo silmä lupsahtamaan ja puhe sammaltaa, vaikka join vasta mehun...
Eilen ajettiin ME-Racingin sprintti Pornaisissa Miettisellä. Ajoin kisan perinteisellä tyylillä, ekalla kierroksella pari kertaa turvalleen ja muillakin muutama ulosajo :) Kuitenkin sillä irtosi naisten luokan voitto! C-luokassa ja aamupäivän yleiskilpailussa olin puolenvälin paikkeilla, joten ihan ok :) oli kiva kisa ja paljon tuttuja reitin varrella ja varikolla. Tästä jäi hyvä fiilis jatkaa kohti uusia koitoksia!
Nyt siis matkalla kohti Italian Donoraticoa, jossa ajetaan tämän vuoden ensimmäinen EM-osakilpailu. Mielenkiinnolla odotan, minkälainen reitti ja kisapaikka perillä odottaa. Toivottavasti ei ainakaan ole lunta... Tällä kertaa kisassa onkin suomalaiset naiset ja veteraanit hyvin edustettuina.
Satamassa sitten kaivan kissan raateleman jumppapatjan esiin ja viritän sen Sprintterin välitilaan ja katselen kauniita unia!!
-Ansku

ME-Racing Sprint



Tässä Marjaana ehdotti, että otetaankos huikat kun tuli lasikin mukana! (pullossa kuitenkin vain putsarinpesunestettä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti