sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Italian EM ajettu!

Heippa! Nyt on kaks päivää enduroa ajettu Italiassa! Eilinen päivä oli aikataulun puolesta todella haasteellinen. Harmillisesti vastoin kaikkia toiveitani myöhät täyttyi jo toisen kierroksen jälkeen, tosin mielenkiinnolla katsoin eilen tuloksia, kun osalla oli 58 minuuttiakin AT:ta ja silti tulos. Olisko sitten vaan pitänyt lähteä sille viimeisellekin kierrokselle vaikka säännöissä myöhäraja on 30 min. Naisista eilen Marita ajoi hienon päivän ollen neljäs ja Jennikin oli minua nopeampi, tosin hänkin joutui jättämään myös leikin kesken samaan aikaan kuin minä AT-minuuttien kertyessä.

Intoa ja virtaa jäi kuitenkin seuraavaan päivään, joten eikun uudelleen katsastamaan ja tänään mukaan kisaan! Aamulla startissa vähän jäseniä kolotti ja oli unihiekkaa silmissä, mutta hyvällä fiiliksellä uuteen päivään. Reitti ajettiin toisinpäin ja mielestäni se oli mukavampi tähän suuntaan. Crossitesti meni vähän aamukankeasti, mutta paljon paremmin kuin edellisenä päivänä. Tiukalta siirtymältä hieman AT:ta, joka tuntui niin pirun pitkältä koko siirtymä... Ensimmäiseltä endurotestiltä ei otettu tänään aikaa, kun reitti oli toisinpäin. Ja sitten extremetestillä tulikin pieni ongelma. Bensa loppui kesken pätkän. Siellä sitten vähän työntelin mäkiä ja liruttelin alamäkia. Onneks kuitenkin vasta pätkän loppupäässä! Sen jälkeen voi lukijat arvata, että ei ollu enää naru kireellä vaan ihan pelkästään pinna kireellä. Tämä siis johtui siitä, että välihuolto oli unohtanut tankata. Onneksi oli Daddy pätkän maalissa vastassa ja saatiin höngittyä sen verran eloa Yamaha-parkaan, ettei sammunut kuin pari kertaa matkalla huoltoon, minne oli vain muutaman kilsan matka. Että ei varmaan mennyt Yamahan pelastaminen kaikkien sääntöjen mukaan ja oli lähellä hylkykin tulla, mutta luojan kiitos homma saatiin pelastettua. Ajatushan siinä karkas ihan täysin ja seuraava kierros meni miten meni, mutta onnellinen olen siitä, että kaikesta huolimatta pääsin maaliin ja sain tuloksen, mikä mun tavoite olikin. Mutta eräs erittäin hyvä viisas ystäväni sanoi, että tämä on juuri se hetki, kun se p*ska vaan osuu siihen tuulettimeen ja lentää suoraan naamaan. Mutta kaikesta huolimatta voisi tässä kohtaa ajatella, että on positiivista, ettei se ollut Maritan Yamaha joka jäi ilman bensaa. Marita ajoi nimittäin tänään hienosti toiseksi ollen viikonlopun kokonaiskilvassa kolmas. Myös Jenni ajoi tänään tosi hienosti parantaen eilistä suoritustaan huimasti.

Mutta loppulauseena tästä kisasta kuitenkin, että halusin tuloksen ja sen sain! Joten olen siis tästäkin onnellinen. Veteraanit suoriutuivat myös hienosti viikonloppuna, tuloksia voi katsoa http://european-enduro.com/recent-results-2016.html . Erikoisuutena veteraaneilla tämä piikkilankaan kiinni jääminen, sen jäljiltä yksi käsi paketissa, ainakin yksi hiha rikki ja reilut AT:t kun piti irrotella pihdeillä piikkilangasta plus lisäksi yhdet takahäkin pultit poikki (ei tainnut kyllä johtua piikkilangasta :)). Mukkalakin taisi tehdä eilen pienen junnumokan aikojen kanssa, mutta tänään oli hyvä päivä! Vielä suomalaisista Mika Barnes ajoi eilen kolmanneksi ja tänään neljänneksi E2/E3 Junioreissa. Hyvin vedetty! Ja samasta porukasta melkein suomalaiseksi adoptoitu Rannar Uusna oli viikonlopun kokonaiskilpailussa kolmas luokassaan E3 Senior.

Nyt tästä kuitenkin mielenkiinnolla odottamaan Ranskan osakilpailua ja välillä vähän reenaamaan!

-Ansku


Lähdössä lauantaihin

Leponiemi huollossa

Aamupalaveri

Hurjan näkönen käsi...




Kuis sul meni?


Marita kolmas!

Ja vironvahvistus kolmas


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti