maanantai 4. helmikuuta 2019

Uusia kuulumisia!

Pitkästä aikaa! Loppukesän synkistä tunnelmista on nyt toivuttu ja elämä rullaa mukavasti. Ajanut en ole itseasiassa viime postauksen jälkeen ollenkaan, vaikka keli ja lumitilanne olisivat varsin mieleiset. Saattaahan se olla, että vielä sopivan aurinkoisen sunnuntaipäivän sattuessa sitä intoutuu :) Kuitenkin arki on nyt täyttynyt täysin muunlaisista asioista ja enduro saa ainakin hetken vielä oman ajamiseni osalta odottaa.

Uusi ura kiinteistönvälittäjänä on lähtenyt hienosti käyntiin ja olen siitä todella innoissani! Suoritin syksyllä LKV-kokeen, joten olen nyt myös laillistettu kiinteistönvälittäjä sekä teen töiden ohessa KiAT-tutkintoa (kiinteistönvälittäjän ammattitutkinto). Työni teen samalla positiivisuudella ja omistautumisella kuin enduronkin ajamisen, joten toivon, että tiedätte kelle soittaa asunnon myyntiin sekä ostamiseen liittyvissä asioissa :)

Vanhoja endurovammoja käydään vielä sen verran korjaamassa, että ensi viikolla poistetaan 2017 keväällä sattuneen säären sisällä oleva ydinnaula ja ruuvit. Ne alkoivat hiertämään ihan huolella vähän aikaa sitten, niin parempi ottaa ajoissa pois. Katsotaan mihin kuosiin jalka jää leikkauksen jälkeen, lääkärin mukaan kyseessä on "verekäs" toimenpide... Saa taas nähdä mitä siitäkin tulee.

Varikoilta en ole kuitenkaan hävinnyt, vaan hyörin mukana Empun taustajoukoissa. Ensi viikonloppuna onkin jo ensimmäinen SM-kisa Mallusjoella. Emppu on kyllä ajanut yötä päivää, tosin traktoria. Lunta on sen verran taivaalta tullut, että auraustyöt on vienyt leijonanosan ajasta. No, eihän ne pienet silmäpussit haittaa, kaasua vaan ;) Tiimiasioiden osalta ollaan kotiuduttu takaisin SE-Team -perheen luo, mahtava juttu näin!

Nyt on taas yksi kiireinen viikko tuloillaan, mutta nähdään lauantaina Mallusjoella! Hyviä spooreja ja kireitä kaasuvaijereita!

-Ansku

PS. Muistakaa ne asuntoasiat. Soittaa tai laittaa viestiä saa ihan pieneltäkin tuntuvista jutuista, autan mielelläni :)

Aggressiivista kannustamista :D (kuva: Jani Hovi/Xracing)

Chilessä tuli käytyä Sixi-huollossa

Muutaman kerran on ehtinyt ratsastamaankin

Norjassa lokakuussa

Thaimaassa joulukuussa

SE-Team porukkaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti