perjantai 16. syyskuuta 2016

Valmiina Virossa ja Imatran muistelot!

Tere! Nyt ollaan Itä-Virossa Kohtla-Nommella tarkoituksena osallistua uuteen kaksipäiväiseen Baltic Cup-osakilpailuun. Näin ennakkokatselun perusteella kisa näyttää tosi makeelta, mutta palataan siihen kohta...

Vielä vähän Imatralta. Sieltä ei jäänyt tällä kertaa hirveästi kerrottavaa, tutustuin huolellisesti saniteettitiloihin. Ensimmäisen erän kävin vatsa kipristellen ajamassa ja loppupäivän vierailin äsken mainituissa tiloissa aktiivisesti. Joku ihme pöpö hyökkäsi ja aivan veto pois eikä einekset oikein pysyny sisällä vai liekö vika ollut mentaalipuolella. Emppu kävi kolmen vuoden tauon jälkeen kokeilemassa MX125-luokkaa enduropyörällä ja tulos oli ihan hyvä! Ekassa erässä 13. ja tokassa 12. Molemmat naisten erät voitti yllätys yllätys Hanna ja pokkasi samalla mestaruuden! Onnea Hannalle ja kaikille muillekin menestyneille!

Takaisin Kohtla-Nommen hieman sateiseen ja pimenevään iltaan. Tänä iltana ajettiin prologi speedwayn merkeissä. Siellä ajoi muutama rohkea suomalainen, mutta meidän perheen bongasi tänään vain yleisöstä. Huomenna alotetaan sitten varsinaiset kisat! Reitti näyttää tosi kiinnostavalta ja erittäin yllättävältä, en olisi todellakaan osannut odottaa Virossa tällaista näkeväni. Kisa pyörii kokonaan louhosalueella, joten jonkun verran mäkeä ja kivikkoa on luvassa. Toivottavasti ei sada viikonloppuna, muuten saattaa mennä mielenkiintoiseksi... Mutta toivotaan nyt hyvää kisaa ja hanat auki! Kuvateksteissä lisää tietoa!

-Ansku

Vähän mäkeä siirtymältä, tosin oikeelle taitaa mennä easy way

Tässä Kujanpäälle vähän tehokkaampi työväline... 

Enduropätkältä kapeeta rinnettä

Crossipätkän lähtö. Joku on dumpannut muutamat sata autonrengasta maan alle!

Crossipätkältä

Tehtaan sisällä mennään


Voimamies esittelee taitojaan :D

Edelleen poseerataan rossipätkällä :)

Jonkun kylpyhuoneenkin läpi ilmeisesti mennään

Ja vielä Imatralta naisten ykköserän lähtö

Empun ilmaveivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti