lauantai 20. helmikuuta 2016

Lämpimästä kylmään ja Kouvolaan!

Terve! Nyt on Espanjasta kotiuduttu ja Kouvolassa ekat kisat ajettu! Espanjan loppureissu sujui mukavasti ja suht ongelmitta. Ehkä olisin halunnut ajaa vähän enemmän ja saada lisää tunteja pyörään, mutta hyvä näinkin. Harjoittelussa oli tosi mukavaa, ja yllättävää kyllä opin myös ruotsia vaikka Espanjassa oltiinkin. Aina pieniä haasteita ja kolhuja joka reissuun mahtuu, mutta tällä kertaa itse ehjänä ja pyörä myös. Vähän meinasi olla karu paluu tänne Suomen talveen Espanjan lämmöstä. Toisaalta sielläkin parina viimeisenä päivänä tuuli niin paljon, että meinasi rossiradan hyppyrissä olla pientä turbulenssia ja röykkyinen alastulo. Aikaisemmassa blogissa laitoin kuvan karvamatojonosta, jotka nekin raukat lähtivät lentoon.

Tänään siis tosiaan oltiin Kouvolassa Sprintissä. Kuluneellä viikolla tultiin Suomeen ja pyörää pääsin kokeilemaan nastarenkailla vain minimaalisesti... Meinasi tulla pieni kulttuurishokki kun tuonne pöperöön lähdettiin kurvailemaan. Hommasta ei suoraan sanottuna tullut yhtään mitään. Enimmäkseen olin omasta mielestäni nolo etana... (kyllä se tulosluettelokin antaa vähän vihjeitä samasta). Kerran kävin tutustumassa myös kouvolalaiseen männynkaarnaan hieman läheisemmin. Siellä ylös kontatessa kanssakilpailija epäili ajaneensa jalkani yli, mitä ei kyllä tapahtunut mutta kiitos varmistuksesta! :) Hyviä neuvojakin tuli kilpakumppaneilta ja onneksi viimeinen kierros loi jo vähän uskoa itseenkin. Mutta ei se mitään, hyvällä fiiliksellä kuitenkin. Ja se fiilis vähän parani kun palkitsin itseni irtokarkkipussilla!

Toivottavasti ei paina karkit huomenna mahan pohjalla, kun koitan saada vähän lisää vauhtia itseeni Miettisen sarjaenduroissa. Ensi viikonloppuna sitten Jämsään!

-Ansku
Tänään Kouvolassa

Espanja

Kumarrus yleisölle 

Kummallakohan on enemmän hevosvoimia...
Espanjalaista ajoseuraa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti