tiistai 9. helmikuuta 2016

Enduroa Espanjassa!

¡Hola! Terveiset täältä Espanjan lämmöstä! Hetki onkin jo aikaa kerennyt vierähtää Saksasta ja kaikista kilpailuista yleensäkin. Tässä välissä on ehditty ajaa enduroa Suomen "kuulaassa" talvisäässä (edellisenä päivänä kurakuorrutus, seuraavana paleltumat), kelkkailtu, lasketeltu, jumpattu, lenkkeilty, syöty joulukinkku ja suklaat myös. Miettisen ensimmäisissä sarjaenduroissa avasin ikäänkuin kilpailukauden, kun kisoja ei ole nyt ollut. Siellä olikin hieno reitti ja mukava rapsakka talvisää. Olin ihan suht. tyytyväinen tuloksiin, joita muuten löytyy siltä kerralta ja jatkon varalle OffroadProsta. Mäntsälän sarjaenduroihinkin kerkesin, mutta reitillä en sitten hirveästi kerennytkään. Kaikki oli liian hankalaa eikä ajo meinannut sujua sitten ollenkaan... Mutta hieno paikka silti! 

Viikon olin työharjoittelussa SE-Teamissa, ja sinne itseasiassa vielä palaankin ensi viikolla. Tällä hetkellä olen siis Espanjassa Torreviejassa työharjoittelussa, samalla tietenkin pyörä mukana ja innolla ajamassa lähiseudun reiteillä ja radoilla. Makeita paikkoja onkin löytynyt, kiitoksia vielä kovasti kaikille meitä auttaneille ja neuvoneille! Radat ei ole ollut aina ihan helppoja löytää. Ollaan pyöritty ties missä hautausmaalla, viinitarhoissa, sillan alla... Joskus ollaan mielestämme löydetty oikein hyvinkin, mutta poliisi on ollut ajamisesta eri mieltä ja käynyt kertomassa, että "circuito es cerrado" tai jotakin sinne suuntaan. Opettelen kovasti espanjaa tarkoituksena kirjoittaakin se, mutta vielä vähän ontuu aina välillä :) 

Ja by the way! Kaikkien yllätykseksi on pakko sanoa, että selvittiin tänne Espanjaan ilman sakkoja, poliisia, ehjällä autolla ja ongelmitta. Yllätettiin myös itsemme. Viime aikoina kun on tuntunut tulleen tavaksi, että saalistetaan parit sakot ja jotain strategisen olennaista leviää autosta (kuten jarrupalat tippuu moottoritielle, jousi poikki ymsyms). Täällä on kuitenkin sen verran Jaska pitänyt huolta asiasta, että pari poliisipuhuttelua on saatu aikaiseksi. Oli kertonut poliisille, että kyllä meillä Suomessa saa tehdä vaikka Mannerheimintiellä U-käännöksen, eikö täällä muka saa? 

Ja hei kiitoksia vielä Ritalle, että huolitte minut tänne Skandinaviska Skolanille harjoitteluun. Ihan mahtavaa kun on kivoja ihmisiä ja hyvä tunnelma :) 

Täältä kesäkeleistä sitten kotiin vaihtamaan piikkirenkaat alle ja suurinpiirtein suoraan Kouvolan Sprinttiin 20.2. ja tietenkin Jämsään Lady Cupiin 27.2.

¡Adiós!

Ansku

P.S. Nyt yritän reipastua ja kirjoittaa vähän useammin :)


Niin nättinä :)

Matkatavarat

Melkeen osui yksiin taulun kanssa!



Ajokavereita

"Hei näkeeks kukaan mun pyörää?!"

Älkää zoomatko, Jaska on kusella...






Lievästi jumissa...

Makeeta manstabaanaa!

Bongattiin tällanen matojuna. Laskettiin 152 matoa viiden metrin matkalla näin nenä-pepputuntumalla jonnekin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti