maanantai 12. lokakuuta 2015

Vesivehmaa Sprint ja muuta mukavaa!

Heipsan! Nyt alkaa vähitellen lentsu jo hellittämään... VIHDOIN! Vähän vähemmän kuluu jo nessuja ja yskänlääkettä. Olenkin tässä ennättänyt elättää paikallisapteekkia jo kuukauden päivät. Harjoittelemassakin on jo hieman käyty, vähemmän kuin toivoisin kylläkin, mutta eiköhän tässä oteta nyt vahinko takaisin kun nää kivat kurakelitkin kohta alkaa.

Kävin jo lauantaina ajamassa Vesivehmaalla sprinttikisan. Reitti oli mun mielestä hieno, tosin me naiset ja C-luokka sekä viiskymppiset veteraanit päästiin ajamaan jo aamupäivällä eli ensin, joten reitti pysyi vielä suht hyvässä kunnossa muutamaa paikkaa lukuun ottamatta. Oma ajo ei ehkä ainakaan kaikilta osin ollut ihan esittelykelpoista ja C-luokkaan verrattuna tietenkin vauhtia olis pitänyt olla paljon lisää. Kotiin tuomisiksi sain kuitenkin hienon ykköspystin, tosin ei meitä neitoja ollutkaan liiemmälti viivalla! Harmillisesti Kiventeen Vilma vielä loukkasi itseään vikalla kierroksella, toivottavasti ei tule pitkää sairaslomaa. Tsemppiä paranemiseen! Parilla kierroksella sentään nautin ajamisesta, mutta onnistuin kyllä suorittamaan myös Superman-tyylisen sarvien ylilennon ja vähemmän elastisen laskeutumisen. Hetken maassa pyörittelin päätäni ja tajusin että perhana ei satu mihinkään! Äkkiä pyörän päälle ja liikkeelle!

Sikäli ihmeellinen kisa, että siellä tapahtui kaikki ajallaan jollei vähän etuajassa, jopa tulokset ja palkintojenjako! Emppukin iltapäivällä A:n kisassa onnistui saalistamaan ittelleen kakkospaikan omasta luokasta ja yleiskisasta!

Kovasti yritän tässä harjotella ja ensi viikonloppuna olisikin tarkoitus ajaa Säkylässä CC:tä. Vauhti ja ajokunto toivottavasti kohenee tässä pikkuhiljaa tai vaikka mielellään pikakelauksella jos saisin tilata! Intoa on ainakin nyt paljon! Kroatiassa sattuneesta olkapäästä oli muuten ilmassa jo pieni leikkausuhka, mutta nyt sain fysiatrilta ohjeet mennä kunnon fysioterapiaan niin kokeillaan onnistuisko kuntouttaminen ihan sillä! Nyt siis ohjelmassa kymmenen käyntiä fyssarilla alkaen tän viikon perjantaista!

Ja tästä viikosta sen verran vielä, että minä alotin tänään maanantaina ekan syyslomani Suomen Liikemiesten Kauppaopistosta / lukiosta, jonka taidan käyttää ajamiseen ja ensi viikon kokeisiin lukemiseen. Ja tämä kaikki ikään kuin sotaleskenä, kun tuo Emppu karkasi tänään armeijan harmaisiin... Näillä mennään!

Terkuin Ansku :)
Vesivehmaa

Sama mesta :)
 
Ja aina vaan Vesivehmaa ja Emppu!

Meidän kissa tässä demonstroi sitä Superman-liikettä! :D
 
Harkoista

I feel good!

Tarttisko kukaan mun armasta peltopirssiä sopuhintaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti