tiistai 27. lokakuuta 2015

Matkalla Saksan EM-kisaan ja tunnelmat Säkylästä!

Hejssan! Nyt ollaan matkalla kohti viimeistä EM-osakilpailua Saksan Rüdersdorfiin! Nyt ollaan siis tultu Ruotsin Ystadista Puolan puolelle Swinoujscie- (meniköhän se noin…) nimiseen mestaan ja ajellaan kohti Berliiniä. Mutta palataanpa hetkeksi ensin vähän aikaa taaksepäin…

Pari viikonloppua sitten ajettiin siis Säkylässä Cross Country -kisa. Vähän oli jännää lähteä taas sellaiseen pitkästä aikaa (traumoja Parolasta). Lähtö onnistui taas hyvin, mutta jäin hetkeksi sutimaan toiselle hiekkakasalle kun meinas Yamahasta loppua hevosvoimat kesken. Jonkun aikaa ajelin naisten kolmantena, mutta sitten Nummelan Anu näytti taitonsa hiekkapatikossa, karautti ohi ja karkasi! Positiivista on se, että en edes kaatunut (lukuunottamatta yhteen perhanan poteroon putoamista :D) ja kädet ei tällä kertaa pettänyt niin pahasti kuin ennen! Joten siis lopputuloksena naisten neljäs sija. Ihan tyytyväinen olen kisaan, ainahan sitä olis voinut ajaa kovempaa, mutta ihan hyvä alku! Emppukin käväs urheilukomennuksella paikan päällä ajamassa. Se kyllä suoritti muutaman hienon voltin, mutta silti oli kahdeksas. 

Viikko meni valmistautuessa Saksaan lähtöön. Armas Yamaha päätti vähän kiukutella, eikä oikeestaan toiminu koko viikkona vaikka ahkerasti vikaa etsittiin… Toivottavasti nyt pelittäis! Lauantaina sentään vaikutti siltä, että vihdoin kaikki toimii ja oikea asia tuli korjattua, ettei jäis viimetippaan… Sunnuntaina lähdettiin siis laivalla Helsingistä Tukholmaan. Ensin sukka syylärissä auto + peräkärry yhdistelmällä Olympiaterminaaliin, jonne jouduttiin jo soittamaan että älkää jättäkö tulossa ollaan. Ja sitten kun turvallisesti Tukholmassa, niin Jaakko ensin aamulla ystävällisesti tukki vessan. Laivasta kun ulos ajettiin, äiti (kartturi) kumartui avaamaan saappaansa vetoketjua, niin kas, sillävälin Jaakoppi eksyi.. Eihän me olla oltu siellä satamassa kun noin 50 kertaa. Noniin, reitti löytyi ja äiti istuikin toinen saapas jalassa aina Ystadiin asti. 

Nyt siis päästy Puolan puolelle, josta vielä lyhyt ajomatka perille Berliinin kupeeseen. Toivotaan, että pätkiä on jo merkattu ja päästään kävelemään jo hyvissä ajoin. Perjantaina alkaa sitten jo kisa prologilla, lauantaina ja sunnuntaina ajetaan itse endurot. Loppuviikosta sitten lisää kuulumisia!


Terkuin Ansku :)

Poseeraus ennen starttia


Ei. En ole kaatumassa radalle... :D

Kotipellolla kikkailua

Emppu aiheutti itsellensä pienen ongelman...

Rapatessa roiskuu... Avustaja aina p*skassa.

Näin meillä maalla kuntoillaan

Minä valitsin kuivemman reitin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti